Η ΑΕΚάρα στην κορυφή ακόμα και στους Εφήβους!
Η ομάδα Εφήβων της ΑΕΚ κέρδισε με 71-69 στον τελικό της Α’ Κατηγορίας ΕΣΚΑ και κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδας!
Ήταν ένας συναρπαστικός αγώνας, στο κλειστό "Ανδρέας Παπανδρέου", που φιλοξένησε το Final-4 για την ανάδειξη του Πρωταθλητή Εφήβων ΕΣΚΑ το 2026.
Το Περιστέρι προηγήθηκε με 69-63 με 2:37 για τη λήξη, όμως η ΑΕΚ είχε τα αποθέματα και τις λύσεις, να μείνει όρθια, να επιστρέψει και να πάρει τη νίκη και το τρόπαιο!
Το νικητήριο καλάθι για την ομάδα του Λευτέρη Καλογήρου πέτυχε ο Βαγγέλης Γεωργόπουλος στα 18''.
Το Περιστέρι κέρδισε φάουλ στα 3,6 δεύτερα για το τέλος, ωστόσο έχασε την πρώτη βολή, αστόχησε σκόπιμα στη δεύτερη για να πάρει την μπάλα η ΑΕΚ για επαναφορά, αφού οι διαιτητές έκριναν σκοπιμότητα στην άστοχη δεύτερη.
Τα δεκάλεπτα: 22-15, 33-35, 51-57, 69-71
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

