Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Μαρινάκης: Προϊόν επιστημονικής φαντασίας ότι ο Μητσοτάκης πρότεινε υπουργείο στον Κασσελάκη το 2019

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος πήρε θέση σε όσα υποστήριξε ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Προϊόν επιστημονικής φαντασίας είναι, σύμφωνα με τον Παύλο Μαρινάκη, όσα ειπώθηκαν από τον διευθυντή του πολιτικού γραφείου του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, Μανώλη Καπνισάκη, ότι πριν από τέσσερα χρόνια ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε προτείνει στον Κασσελάκη υπουργείο.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ, πρόκειται για ένα προϊόν επιστημονικής φαντασίας. «Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει, δεν είναι κακό κάποιος να έχει υπερβολική αυτοπεποίθηση» συμπλήρωσε ο κ. Μαρινάκης.

Ωστόσο, όπως είπε πως όταν «πρόκειται για τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν είναι καλό». Συνέχισε, λέγοντας πως η είδηση στερείται σοβαρότητας. 

Ο κ. Μαρινάκης τόνισε, δε, πως «θέλει να μας πει ο κ. Καπνισάκης και ο κ. Κασσελάκης, ότι ο κ. Μητσοτάκης πρότεινε ένα οποιοδήποτε υπουργείο σε έναν οποιοδήποτε άνθρωπο που ήταν υποστηρικτής του και που αρθρογραφούσε υπέρ του;».

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου Βασίλη Χιώτη αν ο κ. Μητσοτάκης και ο κ. Κασσελάκης είχαν επικοινωνήσει τηλεφωνικά εκείνη την περίοδο, ο ίδιος απάντησε πως αυτό που λέει ο κ. Καπνισάκης «δεν έχει καν επαφή με την πραγματικότητα». 

Ο κ. Καπνισάκης μιλώντας στην εφημερίδα Documento υποστήριξε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε κάνει πρόταση στον Στέφανο Κασσελάκη να αναλάβει υπουργείο στην πρώτη 4ετια του.

Σύμφωνα με όσα είπε ο ίδιος, το 2019 ο Στέφανος Κασσελάκης αρνήθηκε πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη να γίνει υπουργός ενώ, σύμφωνα πάντα με τους ίδιους ισχυρισμούς, την προσέγγιση ανάμεσα στους δύο έκανε ο κ. Αντώνης Διαματάρης, ο οποίος ήταν υφυπουργός Εξωτερικών με αρμοδιότητα την ομογένεια.

Ο γάμος των ομόφυλων ζευγαριών

Ο κ. Μαρινάκης ρωτήθηκε στη συνέχεια από τον Βασίλη Χιώτη για τον χρόνο που θα κατατεθεί τελικά το νομοσχέδιο για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών και τα νομικά δικαιώματα των παιδιών. Ο κ. Μαρινάκης τόνισε ότι ξεκινά ο διάλογος, η συζήτηση άμεσα, ώστε να υπάρξει τεκμηρίωση όσων λένε. Αυτή τη στιγμή υπάρχει η δυνατότητα υιοθεσίας από έναν μονογονέα. Κάποια παιδιά έχουν υιοθετηθεί από έναν άνδρα ή μία γυναίκα και πρέπει να δούμε και τα δικαιώματα για τον έτερο γονέα




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ