Quantcast
NEWS
1 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Πατέρας Λουτσέσκου: Δεν νομίζω πως ο γιός μου θα χάσει από τον Φατίχ Τερίμ

Ο Μιρτσέα Λουτσέσκου θύμισε τις νίκες που έχει, σε ντέρμπι, με αντίπαλο τον νέο προπονητή του Παναθηναϊκού


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Μετά τον πατέρα Λουτσέσκου, ο Φατίχ Τερίμ θα αντιμετωπίσει και τον γιο Λουτσέσκου, στα ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ, με τον Μιρτσέα Λουτσέσκου να υποστηρίζει ότι ο Τούρκος δεν θα νικήσει τον γιο του.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε, ο Μιρτσέα Λουτσέσκου ρωτήθηκε για τις μάχες του Ραζβάν με τον Τερίμ και είπε πως "νίκησα τον Τερίμ στα ντέρμπι που δώσαμε στην Τουρκία και οδήγησα την Μπεσίκτας στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Τώρα ο Τερίμ είναι αντίπαλος του γιού μου, Ραζβάν Λουτσέσκου. Δεν νομίζω πως θα χάσει κάποιο παιχνίδι εναντίον του".




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ