Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Επίδειξη θράσους από τον Ολυμπιακό: Ήταν 50 μπαχαλάκηδες, 500 μέτρα από το γήπεδο, μεγάλες οι ευθύνες της Αστυνομίας

Απίστευτα πράγματα ακούστηκαν στη συνέντευξη Τύπου του Ερασιτέχνη. Ζήτουν από την Αστυνομία να απολογηθεί, μιλούν για απαγωγές και βασανιστήρια και υποστηρίζουν ότι οι δράστες δεν έχουν σχέση με τον Ολυμπιακό


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Συνέντευξη Τύπου έδωσε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός η οποία εξελίχθηκε σε πρόκληση του δημοσίου αισθήματος και μνημείο επίδειξης θράσους. Παρά την ομολογία του 18χρονου και τα στοιχεία που υπάρχουν ο εκπρόσωπος των ερυθρολεύκων Δημήτρης Νάκος μίλησε για 50 μπαχαλάκηδες που δεν έχουν σχέση με τον σύλλογο και για επεισόδια που έγιναν 500 μέτρα από το γήπεδο.

Επιχείρησε από τη μια να αποσυνδέσει τη δολοφονική επίθεση με τους οπαδούς του Ολυμπιακού και από την άλλη να ρίξει όλες τις ευθύνες στην αστυνομία. Αναλώθηκε σε μια ανάλυση για το γιατί φταίνε οι αρχές και είπε μάλιστα ότι ο Ολυμπιακός είχε ζητήσει να μην γίνει το παιχνίδι λόγω της επετείου της δολοφονίας Γρηγορόπουλου αλλά οι αρχές δήλωσαν ότι μπορούν να εξασφαλίσουν την ασφάλεια.

Επιτέθηκε επίσης και στους δημοσιογράφους που κάλυψαν τη δολοφονική επίθεση και τόνισε ότι δεν γνωρίζει αν ο 18χρονος ομολόγησε ή δεν ομολόγησε.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ