Η γυναίκα που έχει καταγγείλει τον Ντάνι Άλβες, για σεξουαλική επίθεση, ενημέρωσε, μέσω της δικηγόρου της, το δικαστήριο της Βαρκελώνης, για τα αιτήματά της και τις εγγυήσεις που ζητάει.
Συγκεκριμένα, ζητάει τη 12ετή φυλάκιση του Βραζιλιάνου μπακ (τρία χρόνια παραπάνω από όσα έχει εισηγηθεί η εισαγγελία), αποζημίωση ύψους 150.000 ευρώ για τον ψυχολογικό και σωματικό αντίκτυπο της επίθεσης, καθώς και την απαγόρευση επικοινωνίας, αλλά και τη διατήρηση της απόστασης του ενός χιλιομέτρου μεταξύ τους για 22 χρόνια.
Υπενθυμίζεται πως η πρόταση της εισαγγελίας κάνει λόγο για ποινή φυλάκισης οκτώ με δέκα χρόνια, σε περίπτωση που αποδειχθεί η ενοχή του Ντάνι Άλβες.
Ο 40χρονος βρίσκεται υπό κράτηση, από τις 20 Ιανουαρίου, και, σύμφωνα με την δημοσιογράφο Μάικα Ναβάρο, το δικαστήριο της Βαρκελώνης έχει κρατήσει δύο εβδομάδες του Φεβρουαρίου για την διεξαγωγή της δίκης.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

