Όπως ανέφερε σήμερα Τρίτη (5/12) η Εισαγγελία, οι φερόμενοι ως δράστες αυτής της ενέργειας, η οποία σημειώθηκε στις 26 Ιανουαρίου του τρέχοντος έτους πριν από έναν αγώνα μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης και της Ατλέτικο Μαδρίτης , είναι μέλη του μεγαλύτερου συνδέσμου οργανωμένων οπαδών της Ατλέτικο -Frente- που "που ταυτίζεται ιδεολογικά με την ακροδεξιά".
Το κατηγορητήριο αναφέρει ότι τις πρώτες πρωινές ώρες της 25ης προς 26η Ιανουαρίου 2023, τα τέσσερα μέλη των Frente, «με κοινή συμφωνία» και συμπίπτοντας με τον αγώνα Copa del Rey που επρόκειτο να διεξαχθεί στο στάδιο Santiago Bernabéu μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης και της Ατλέτικο Μαδρίτης, «κατευθύνθηκαν σε μια γέφυρα του M-11 κοντά στο προπονητικό της Ρεάλ Μαδρίτης, "ένα μέρος που έχει επίσης μεγάλη ορατότητα για όλους τους χρήστες του δρόμου αυτού .Μόλις έφθασαν εκεί, οι τέσσερις κατηγορούμενοι, "ως μια ξεκάθαρη ένδειξη περιφρόνησης και απόρριψης του χρώματος του δέρματος του θύματος και υποκινούμενοι από την επιθυμία να υπονομεύσουν το αίσθημα ηρεμίας της", κρέμασαν μια φουσκωτή κούκλα τύπου με ύψος περίπου 165 εκατοστά με ένα σχοινί»
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

