Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Η Σεβίλλη ανακοίνωσε την ανέγερση νέου σταδίου

Νέα στέγη έχει στα σκαριά η Σεβίλλη, η οποία παρουσίασε το νέο «Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν» που αναμένεται να κοστίσει στο σύλλογο περίπου 350 εκατομμύρια ευρώ


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

«Μετροπολιτάνο», «Σαντιάγο Μπερναμπέου», «Καμπ Νόου», «Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν». Μερικές από τις πιο ιστορικές έδρες της Ισπανίας είτε εκσυγχρονίζονται είτε αντικαθίστανται, με το γήπεδο της Σεβίλλης να είναι το τελευταίο που προστίθεται στην σχετική λίστα.

Όπως έγινε γνωστό από τον αντιπρόεδρο και μελλοντικό πρόεδρο του κλαμπ, Ντελ Νίδο Καράσκο, το σπίτι των Ανδαλουσιανών θα γκρεμιστεί και από τα συντρίμμια του θα ξεπροβάλλει το νέο «Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν» χωρητικότητας 55 χιλιάδων θέσεων.

Ένα γήπεδο μοντέρνο που θα χτιστεί στην ίδια θέση που δέσποζε το παλιό, με τις εργασίες να έχουν προγραμματιστεί για το καλοκαίρι του 2026. Τα σχέδια της Σεβίλλης βέβαια απαιτούν μια μεγάλη οικονομική θυσία, μιας και το πρότζεκτ αναμένεται να κοστίσει ένα ποσό μεταξύ 300 και 350 εκατομμυρίων ευρώ.

Οι εργασίες αναμένεται να διαρκέσουν για δυο χρόνια και κατά τη διάρκειά τους η ομάδα θα μετακομίσει προσωρινά στο γήπεδο «La Cartuja» για τις σεζόν 2026/2027 και 2027/2028.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ