Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Νιούκαστλ: Νοκ άουτ για 4-5 μήνες ο Πόουπ

Ο Άγγλος τερματοφύλακας θα προλάβει να είναι έτοιμος για το EURO 2024


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Η χαρά στη Νιούκαστλ, για το 1-0 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μετριάστηκε από τα μαντάτα για τον τραυματισμό του Νικ Πόουπ.

Προς το τέλος του παιχνιδιού, ο Άγγλος τερματοφύλακας υπέστη εξάρθρωση ώμου και θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης, για τους επόμενους 4-5 μήνες.

Αυτό σημαίνει πως η Νιούκαστλ θα μπορεί να υπολογίζει, ξανά, στον Πόουπ, προς τα τέλη της σεζόν, αλλά, τουλάχιστον, ο 31χρονος θα προλάβει να είναι έτοιμος για τη τελική φάση του EURO 2024, όπου αναμένεται να είναι μια από τις επιλογές του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ.

O Πόουπ φέτος σε 20 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις έχει δεχτεί συνολικά 19 γκολ, ενώ έχει κρατήσει 8 φορές ανέπαφη την εστία του.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ