Ο Λούκα Μόντριτς χτύπησε στο ματς της Ρεάλ με την Κάντιθ. Συγκεκριμένα, ο σπουδαίος Κροάτης χαφ αποχώρησε με αναγκαστική αλλαγή στο 70', και σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, τίθεται σίγουρα εκτός για τουλάχιστον τα δύο επόμενα ματς της Ρεάλ, κόντρα σε Νάπολι για το Champions League (29/11) και Γρανάδα για το πρωτάθλημα (2/12).
Οι περαιτέρω εξετάσεις, στις οποίες θα υποβληθεί ο Μόντριτς την Τρίτη (28/11), θα δείξουν το ακριβές διάστημα που θα χρειαστεί να απουσιάσει. Θυμίζουμε πως στη Ρεάλ είναι ήδη σοβαρά τραυματίες οι Μιλιτάο, Βινίσιους, Καμαβινγκά, Κουρτουά, Κέπα, Τσουαμενί και Γκιουλέρ!
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

