Η ΑΕΚ αναζητά μεταγραφές που θα τη βοηθήσουν και στο πλαίσιο αυτό δέχεται συνεχώς προτάσεις από μάνατζερ για τις θέσεις που «πονά». Ετσι, έφτασε και στην ΠΑΕ ΑΕΚ το όνομα του Ντιόγκο Σιλβέστρ Μπιτενκούρτ. Του 21χρονου Βραζιλιάνου αριστερού μπακ της Σάο Πάολο που είναι ένα μπακ με επιθετικές αρετές και έχει συμμετοχές στην εθνική Βραζιλίας κάτω των 20 ετών. Ανήκει στην Σάο Πάολο από το 2006, οπότε και πήγε από την Μαρίλια. Το 2008 δόθηκε δανεικός στην Τολέδο Κολόνια. Φέτος έπαιξε με την Σάο Πάολο σε 6 ματς (τρία ως βασικός) και γενικώς δεν έχει πολλές συμμετοχές. Ενώ είναι καθαρό αριστερό μπακ χρησιμοποιήθηκε και ως κεντρικός αμυντικός.
Βεβαίως έχει συμβόλαιο με την ομάδα του και για να αγοραστεί θα χρειαστούν χρήματα, ειδάλλως θα συζητηθεί πρόταση δανεισμού. Πέρυσι ο παίκτης προσπάθησε να «σπάσει» το συμβόλαιο του και να φύγει από την Σάο Πάολο γιατί δεν τον έδιναν σε ευρωπαϊκή ομάδα και τελικά κατέληξαν στα δικαστήρια. Όμως δικαιώθηκε η ομάδα του και παρέμεινε εκεί. Η ΑΕΚ εξετάζει την περίπτωση του και φυσικά ο Μανόλο Χιμένεθ θα δώσει το τελικό «ΟΚ».
Είναι ξεκάθαρο πάντως πως το μέλλον του Ντιόγκο στη Σάο Πάολο μόνο ευοίωνο δεν είναι. Σε πρόσφατες δηλώσεις ο τεχνικός της ομάδας Πάουλο Σέζαρ Καρπετζιάνι άσκησε αρνητική κριτική για τις αμυντικές του ικανότητες ενώ οι «τρικολόρ» ψάχνουν και παίκτη για τη θέση του αριστερού μπακ με τον Ζουάν της Φλαμένγκο να είναι κοντά. Ο Ντιόγκο λοιπόν παραδέχτηκε πως πλέον το καλύτερο για αυτόν θα ήταν να φύγει ακόμα και με τη μορφή δανεισμού γιατί στην παρούσα φάση το πιο σημαντικό είναι να αγωνίζεται. «Η επιθυμία μου είναι πάντα να μείνω στη Σάο Πάολο που είναι ο σύλλογος που ανδρώθηκα ποδοσφαιρικά. Αν όμως μου δοθεί η ευκαιρία και συμφωνήσουμε να πάω δανεικός τότε θα δεχτώ τον σύλλογο όπου θα μπορώ να δείξω τις ικανότητες μου. Μπορεί ποδοσφαιριστές που έφυγαν δανεικοί επέστρεψαν και παίζουν όπως ο Ματσόλα. Αν είναι έτσι θα μου κάνει καλό» τονισε.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΜΠΑΚ ΑΠΟ ΒΡΑΖΙΛΙΑ, ΝΤΙΕΓΚΟ ΡΕΝΑΝ ΤΗΣ ΚΡΟΥΖΕΙΡΟ. ΔΥΟ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΓΡΑΜΜΕΣ ΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ! ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟ!ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ! ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ!!!
vasillis-v APOLITOS ADERFE MILAME GIA MEGALI PEKTOURA ALA TON KOSTOLOGOUN 1.500 000 MIRIO KEOPOS VLEPIS TETIA NOUMERA STIN SIMERINI AEK EINE APIASTO ONIRO. ALA MILAME GIA POLI MEGALO PEKTI
τι ναι αυτα μωρε?
Ντιόγκο Σιλβεστρ Μπιτενκούρ, διεθνής με την U20 της Βραζιλίας. Βρήκα σχόλια στο http://forum.soccermanager.com/showthread.php?t=52727 ...Καλά κρασιά. Έντσον Ράμος στην καλύτερη. Δεν έχει ευρωπαϊκό διαβατήριο, κοστολογείται 500.000 ευρώ.
Simfona me to manager prepei na paroume ton dodo alla exei 1.5 miria ritra!
koitakste o sigkekrimenos toulaxiston einai diethnis eno o ramos den itan einai sxetika mikros kai apo oti vlepo sto manager einai arketa grigoros (KAI EKSELIKSIMOS SE SXESI ME TOUS ALLOUS POU KOITAME) kati pou leipei apo tin aek...oles oi omades psaxnoun gia kalo aristero back kai den vriskoun einai diskoli thesi na vrethei paixtis(poso mallon otan den exeis kai lefta) kai toulaxiston iparxei kai to perithorio ekseliksis efoson exoume kai ena proponiti pou douleuei me tous mikrous...stin sevilli o daniel alves eixe agorastei giro stis 600 xiliades apo vrazilia kai egine to kalitero back tou kosmou...i sigkrisi vevaia den einai idia alla enapothetei elpides
ΕΛΕΟΣ ....ΟΧΙ ΑΛΛΟΙ ΛΑΤΙΝΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣ........... ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΙΚΤΕΣ , ΑΠΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΕΚ. ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΓΚΡΙΤΑ ΠΟΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΙ...... ΑΓΓΛΟΙ, ΟΛΛΑΝΔΟΙ, ΣΟΥΗΔΟΙ, ΙΤΑΛΟΙ....ΚΛΠ (ΕΞΑΙΡΩ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΥΣ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΟΥΣ ΠΟΡΤΟΦΟΛΑΦΕΣ) ! ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΟΙ ΜΑΝΑΤΖΑΡΕΟΙ ΞΕΠΛΕΝΟΥΝ ΧΡΗΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΛΑΤΙΝΩΝ........ΟΠΟΤΕ....
OXI ALLOYS PAIXTES APO BRASILIA KAI ARGENTINH K LOIPES XWRES NOTIAS AMERIKHS.
Όχι άλλο κάρβουνοοοο. Ψάχνουμε για μπακ & αυτός είναι & Βραζιλιάνος & Ντιόγκο, όχι ρε φούστη μου! Μακριάαααααααααααααα Πάρτε τον Αβραάμ που παίζει στην Κύπρο, παιχτούρα. Είχε ακουστεί στο παρελθόν το όνομά του. Λέτε να πήγε γι αυτόν ο Αδαμίδης στην Μεγαλόνησο πέρα των χορηγιών ?
Φίλε divale46, αν λέμε για τον ίδιο παίκτη, ο Αβραάμ πήρε φέτος μεταγραφή από τον Απόλλωνα στην Ομόνοια και είναι κάπως δύσκολο να έρθει. Είναι και μεσοεπιθέτικος συν τοις άλλοις. Καλός παίκτης πάντως.
Για τον ίδιο λέμε, όντως είναι επιθιτικογενής αριστερός εχτρέμ. Την παίζει όλη την πλευρά, καλλίτερα μπροστά βέβαια. Δεν το ξερα ότι πήρε φέτος μεταγραφή, ευχαριστώ για την πληροφορία. Ειναι πολύ καλός παίκτης πάντως.
re seis enas Malbasa me mousi einai autos(sth fatsa toulaxiston) aristera back kai oi 2 psiloanhsuxw....einai ligo periergo back ths u20 20xronwn mono 500.000.
ΟΣΟ ΠΙΟ ΜΑΚΡΥΑ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΣ ΜΠΑΚ . Η' ΙΣΠΑΝΟΣ ΜΠΑΚ. ΕΙΠΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΥΝΤΟΜΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ. ( ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΠΑΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ? )
αντε εγω ειμαι καμμενος και μεχρι 2 η ωρα παριμενω νεα της αεκαρας!!!εσεις γτ βγαζετε ειδησεις και μαλιστα λετε και "περισσοτερα σε λιγο"?χεχεχε,παλι 3 η ωρα θα ξεκολλησω