Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Ουνιόν Βερολίνου: Δεύτερη ευκαιρία για τον Αάρονσον μετά την απόλυση του Φίσερ

Ο Φίσερ αποχώρησε από την Ουνιόν και ο Αάρονσον αναμένεται να βρει χώρο

Παρελθόν αποτελεί από την Ουνιόν Βερολίνου ο Ουρς Φίσερ, μετά από εννέα διαδοχικές ήττες στην Bundesliga, που έφεραν την ομάδα στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, και ο Μπρέντεν Αάρονσον νιώθει πως θα έχει μια νέα ευκαιρία, καθώς ήταν σε κόντρα μαζί του. 

Ο Αμερικανός 23χρονος διεθνής επιθετικός, που εντάχθηκε το καλοκαίρι στο δυναμικό της γερμανικής ομάδας δανεικός από τη Λιντς, δεν ήταν στα πλάνα του Φίσερ, ο οποίος τον χρησιμοποίησε σε ελάχιστα ματς τη φετινή σεζόν και κυρίως ως αλλαγή. 

Η Ουνιόν κατετάγη τέταρτη την περασμένη σεζόν και εξασφάλισε την πρώτη συμμετοχή της Ιστορίας της, στους ομίλους του Champions League. Τώρα ο Αάρονσον πιστεύει, όπως σχετικά αναφέρουν τα γερμανικά ΜΜΕ, πως με τη νέα τεχνική ηγεσία θα έχει περισσότερες ευκαιρίες για μια θέση στη βασική ενδεκάδα.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ