Παράθυρο παραμονής του Τάσου Μπακασέτα στην Τράμπζονσορ ανοίγουν στην Τουρκία. Ο 30χρονος Έλληνας μεσοεπιθετικός έχει αρνηθεί εδώ και καιρό την πρόταση ανανέωσης που του έγινε από τον σύλλογο της Τραπεζούντας, η οποία μάλιστα προέβλεπε αύξηση αποδοχών κατά 50%.
Ο Αμπντουλάχ Αβτσί αναμένεται να τα πει με τον Έλληνα άσο, μόλις επιστρέψει από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική, για να συζητήσουν τον ρόλο του στην ομάδα.
Ο Τούρκος προπονητής, ο οποίος έχει καλές σχέσεις με τον Μπακασέτα, θα προσπαθήσει μεταξύ άλλων να τον μεταπείσει για να παραμείνει στην Τραπεζούντα και δεν αποκλείεται η διοίκηση να του κάνει νέα πρόταση ανανέωσης.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

