Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Φωτιά στην Κάρυστο: Εκκενώθηκαν χωριά, κινδυνεύουν σπίτια και ζώα (ΦΩΤΟ+VIDEO)

Στην Κάρυστο πνέουν άνεμοι ισχύος 8 με 9 μποφόρ με αποτέλεσμα οι φλόγες να έχουν φτάσει σε κατοικημένες περιοχές


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ανεξέλεγκτη είναι η μεγάλη φωτιά που έχει ξεσπάσει στον Δήμο Καρύστου στην Εύβοια με αποτέλεσμα να έχουν εκκενωθεί μέχρι τώρα δυο χωριά.

Στην Κάρυστο πνέουν άνεμοι ισχύος 8 με 9 μποφόρ με αποτέλεσμα οι φλόγες να έχουν φτάσει στα χωριά Αμυγδαλιά και Πρινιά τα οποία εκκενώθηκαν και απειλούν σπίτια, ζώα και στάβλους, ενώ οι άνεμοι στην περιοχή είναι θυελλώδεις.

Ο πρόεδρος της Κοινότητας Αμυγδαλιάς δήλωσε πριν από λίγο στο evima.gr, πως αυτή την ώρα εκκενώνεται το χωριό Αμυγδαλιά.

 

Ο Παναγιώτης Χουντάσης ανέφερε χαρακτηριστικά στο evima.gr, «η φωτιά είναι πολύ μεγάλη, μιλάμε για μεγάλη καταστροφή. Οι φλόγες αυτή την ώρα απειλούν σπίτια, στάβλους και ζώα».

Μετά το χωριό Αμυγδαλιά που εκκενώθηκε πριν από λίγο στη Νότια Εύβοια, έγινε εκκένωση και στο χωριό Πρινιά με αστυνομικούς να μεταφέρουν τους κατοίκους σε κοντινές περιοχές.

 

Στο σημείο που έχει ξεσπάσει η πυρκαγιά πνέουν πολύ ισχυροί άνεμοι εντάσεως 8-9 μποφόρ με αποτέλεσμα να μην μπορούν να επιχειρήσουν για την κατάσβεση εναέρια μέσα.

 

Αυτή την ώρα επιχειρούν 40 πυροσβέστες με 20 οχήματα, 1 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, ενώ αυτή την ώρα στο σημείο μεταβαίνει και ο διοικητής της Πυροσβεστικής Κωνσταντίνος Ψαρός.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ