Ο παλαίμαχος Ούγγρος ποδοσφαιριστής και πρώτος σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος την σεζόν 1988-89, Ίμρε Μπόντα, βάζει στο…μικροσκόπιο τον Μπαρνάμπας Βάργκα.
«Ο Βάργκα είναι καταπληκτικός χαρακτήρας, μέσα κι έξω από το γήπεδο. Φανταστικός επιθετικός…μυρίζεται το γκολ και σκοράρει με όλους τους τρόπους. Το κεφάλι του είναι παγκόσμιας κλάσης κι αποτελεί μόνιμο κίνδυνο για όλες τις ομάδες…» τόνισε αρχικά ο Ίμρε Μπόντα στο SDNA και πρόσθεσε: «Αν στην ΑΕΚ έχει δύο καλούς πλάγιους παίκτες που θα τον…ταΐζουν με μπαλιές τότε θα σκοράρει ακατάπαυστα. Έχει τον τρόπο να παίρνει τις κατάλληλες θέσεις μέσα στην περιοχή του αντιπάλου και να βλέπει δίχτυα. Στο τελευταίο παιχνίδι της Ουγγαρίας κόντρα στην Ιρλανδία, πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ με το αριστερό πόδι. Τα τελευταία δύο χρόνια είναι ο κορυφαίος Ούγγρος επιθετικός. Παρότι οι μεταγραφές πάντα εμπεριέχουν ένα ρίσκο για όλες τις ομάδες, στην περίπτωση του Βάργκα είμαι βέβαιος πως θα προσφέρει πολλά γκολ στην ΑΕΚ και θα έχει ανάλογη διαδρομή με τους Εστερχάζι και Τόζερ. Ο Μάρκο Νίκολιτς τον ξέρει καλά από την περίοδο που ήταν στην Βίντι. Εδώ στην Ουγγαρία περίμεναν πολλοί πως ο Βάργκα σε αυτή τη φάση της καριέρας του θα μπορούσε να φύγει με μεταγραφή προς Αγγλία ή Ισπανία. Ωστόσο η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα και σίγουρα δεν κάνει λάθος που πάει στην Ελλάδα».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

