Μία πολύ σημαντική νίκη χάρισε στη Ρόμα ο Στέφαν Ελ Σααραουί, ο οποίος σκόραρε στο 90ο λεπτό απέναντι στη Μόντσα και έδωσε το τρίποντο στην ομάδα του.
Λίγα λεπτά μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο Ιταλός μεσοεπιθετικός μίλησε για το σκάνδαλο στοιχηματισμού που εμπλέκονται αρκετοί Ιταλοί ποδοσφαιριστές, και όντας δακρυσμένος, αρνήθηκε τις όποιες κατηγορίες του έχουν αποδοθεί από τον Τύπο της γειτονικής χώρας.
Συγκεκριμένα, ανέφερε πως τον ενοχλεί που έχει συνδεθεί το όνομά του με την εν λόγω υπόθεση, λέγοντας πως δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο, καθώς αγαπά το ποδόσφαιρο.
«Με έχουν κατηγορήσει ότι εμπλέκομαι στο σκάνδαλο του στοιχήματος από τα ΜΜΕ. Με πονάει, είναι όλα ψέματα. Λατρεύω αυτό το άθλημα, σέβομαι το ποδόσφαιρο. Δεν θα έκανα ποτέ κάτι τέτοιο, νιώθω καθαρός», ανέφερε ο Ελ Σααραουί.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!