Ο Σάντρο Τονάλι είναι από τους ποδοσφαιριστές που εμπλέκονται στο σκάνδαλο του παράνομου στοιχηματισμού, με τον Στέφανο Πιόλι να μην κρύβει το σοκ του και να εκφράζει τη στήριξή του προς τον πρώην ποδοσφαιριστή του.
Υπενθυμίζεται πως, το καλοκαίρι, ο Τονάλι έφυγε από τη Μίλαν και πήγε στη Νιούκαστλ, έναντι 70 εκατομμυρίων ευρώ.
Σε συνέντευξη Τύπου, ενόψει του ντέρμπι με τη Γιουβέντους, ο προπονητής της Μίλαν, ο Στέφανο Πιόλι, ρωτήθηκε για τον 23χρονο Ιταλό μέσο και είπε πως "είμαστε έκπληκτοι και σοκαρισμένοι από αυτή την κατάσταση. Οι σκέψεις μας είναι με τον Τονάλι. Εάν τον αγαπούσα 10 φορές, τώρα τον αγαπώ 100. Ξέρει ότι αν μπορώ να προσφέρω βοήθεια, θα είμαι πάντα στο πλευρό του. Θα προσπαθήσω να τον βοηθήσω. Δεν θέλω να τον κρίνω για αυτό που φαίνεται να έκανε αλλά θα μου άρεσε να τον συμβουλεύσω για το πώς θα μπορέσει να ξεπεράσει αυτή την κατάσταση και να αποτελέσει παράδειγμα για κάποιους άλλους".
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!