Πένθος στο αγγλικό αλλά και στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο καθώς έσβησε στα 86 του χρόνια ο θρυλικός σερ Μπόμπι Τσάρλτον.
Ο Τσάρλτον φόρεσε τη φανέλα των κόκκινων διαβόλων για 17 χρόνια, ενώ πέρασε από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου. Συνολικά έπαιξε 758 παιχνίδια και σκόραρε 249 γκολ, πανηγυρίζοντας την κατάκτηση ενός Κυπέλλου Κυπελλούχων, τριών πρωταθλημάτων και ενός Κυπέλλου.
Ο Σερ Μπόμπι Τσάρλτον ήταν ένας από τους επιζήσαντες του τραγικού αεροπορικού δυστυχήματος του Μονάχου το 1958. Μάλιστα από τους 21 επιβαίνοντες της μοιραίας πτήσης (είχε τραγικό απολογισμό 23 άτομα) ήταν ο τελευταίος (χρονικά) που έφυγε.
Με την Εθνική Αγγλίας αγωνίστηκε σε 106 αγώνες και σήκωσε το Παγκόσμιο Κύπελλο του 1996 ενώ πέτυχε 49 γκολ και για πολλά χρόνια ήταν ο πρώτος σκόρερ των «τριών λιονταριών».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!