Quantcast
NEWS
13 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Δεν υπάρχει χρόνος για δάκρυα…

Συσπείρωση στα δύσκολα επιχειρείται στην ΑΕΚ ενόψει Ηρακλή και Λάρισας πριν φύγει το 2010

Η «σφαλιάρα» του ευρωπαϊκού αποκλεισμού ήχησε και ήταν αρκετά δυνατή για κάθε άνθρωπο της ΑΕΚ… Κανείς δεν περίμενε το αποτέλεσμα μια και είχε «καλλιεργηθεί» σε όλους η εντύπωση ότι η Ενωση με τον έναν (νίκη) ή τον άλλο τρόπο (ισοπαλία) θα περνούσε στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ. Το 0-3 έκανε τα όνειρα της ΑΕΚ εφιάλτες… Από χθες το βράδυ βλέπεις μόνο σκυθρωπά πρόσωπα γεμάτα προβληματισμό. Σε τεχνικό τιμ, παίκτες και διοίκηση της Ενωσης. Βλέπετε η ΑΕΚ χάνει πολυεπίπεδα από αυτόν τον αποκλεισμό (αγωνιστικά, οικονομικά, πρεστίζ).


Ο Μανόλο Χιμένεθ πριν την άδεια των Χριστουγέννων  ξέρει ότι η ΑΕΚ έχει δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια. Στο Καυταντόγλειο την Κυριακή με τον Ηρακλή και την Πέμπτη στην Λάρισα για το Κύπελλο. Ειδικά το δεύτερο είναι ιδιαίτερα σημαντικό για ένα θεσμό που η ΑΕΚ βλέπει σαν σανίδα… σωτηρίας φέτος. Ο Ισπανός τεχνικός μίλησε στους παίκτες του σήμερα στα Σπάτα, αλλά δεν ήθελε να τους «φορτώσει». Ηδη τα πρόσωπα τους έδειχναν την ψυχολογική τους κατάσταση. Στόχος ήταν να τους ανεβάσει και έθεσε τον στόχο των δύο «διπλών» πριν πάνε να ξεκουραστούν για τις γιορτές.

Αλλωστε, η ΑΕΚ θέλει την νίκη με τον Ηρακλή για να παραμείνει όσο μπορεί πιο ψηλά στην βαθμολογία της Σούπερ Λίγκα, ενώ την Πέμπτη θέλει να κερδίσει την ΑΕΛ για να περάσει στην επόμενη φάση του Κυπέλλου (σε περίπτωση ισοπαλίας θα γίνει δεύτερο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ).




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ