Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Σπανούλης: Φαινόμασταν σαν μια ομάδα από πιτσιρίκια

Ο προπονητής του Περιστερίου μίλησε για τη συντριβή από τη Λε Μαν


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Στην πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Basketball Champions League, το Περιστέρι γνώρισε συντριβή, 93-69 στην έδρα της Λε Μαν, με τον Βασίλη Σπανούλη να υπογραμμίζει ότι η ομάδα του πρέπει να αλλάξει πολλά, για να παίξει μπάσκετ, καθώς, όπως τόνισε, οι παίκτες του φαίνονταν σαν πιτσιρίκια.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του Περιστερίου: "Νομίζω ότι προετοιμάζαμε διαφορετικά το παιχνίδι και δείξαμε άλλη εικόνα από αυτή που θέλαμε. Συζητήσαμε πολύ τι θέλαμε σήμερα. Πού ξέραμε ότι θα δυσκολευτούμε και πως ήμασταν ικανοί να παίξουμε, όμως φαινόμασταν σαν μια ομάδα από πιτσιρίκια. Πρέπει να αλλάξουμε πολλά για να παίξουμε μπάσκετ. Ήμασταν πέντε βήματα πίσω από τους αντιπάλους μας. Πρέπει να αλλάξουμε τον τρόπο που προσεγγίζουμε τους αγώνες. Οι αντίπαλοί μας ήταν σκληροί, ενώ εμείς ήμασταν σήμερα μια soft ομάδα. Οι αντίπαλοι έβγαζαν ενέργεια κι εμείς παίζαμε λες και ήμασταν εξουθενωμένοι. Η δουλειά μου είναι να φτιάξω αυτή τη κατάσταση και αυτό θα κάνω".




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ