Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

F1: Το γκραν πρι του Βελγίου θα συνεχίσει έως το 2025!

Την ανανέωση της σύμβασης παρουσίας του γκραν πρι του Βελγίου στο καλεντάρι έως και το 2025 ανακοίνωσε η Formula 1


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Η Formula 1 ανακοίνωσε ότι το γκραν πρι του Βελγίου θα παραμείνει στο καλεντάρι μέχρι το 2025 μετά από παράταση ενός έτους. Η εμβληματική πίστα του Σπα έχει μια πλούσια ιστορία στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, έχοντας φιλοξενήσει 56 αγωνιστικά τριήμερα από τον πρώτο της αγώνα το 1950 και έρχεται ως το μεγαλύτερο σιρκουί στο τρέχον καλεντάρι στα 7.004 χιλιόμετρα!

Τα τελευταία χρόνια, η πίστα έχει υποστεί σημαντική ανάπτυξη της υποδομής της, συμπεριλαμβανομένης της αύξησης χωρητικότητας κατά 10.000 με την προσθήκη δύο νέων κερκίδων, καθώς και προσφέροντας μια ευρύτερη ποικιλία ψυχαγωγίας για τους θαυμαστές. Στο φετινό γκραν πρι του Βελγίου συμμετείχαν 380.000 άτομα το Σαββατοκύριακο, μια αύξηση 20.000 σε σχέση με το 2022.

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ