Στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού, ο Ρομέλου Λουκάκου δέχτηκε επίθεση από την Ίντερ, όταν δημοσιεύματα εμφάνιζαν τους εκπροσώπους του Βέλγου επιθετικού να διαπραγματεύονται με τη Γιουβέντους. Τελικά, ο Λουκάκου πήγε στη Ρόμα και, λίγους μήνες μετά, χαρακτήρισε "μ@λ@κίες", όσα γράφτηκαν για εκείνον.
Μάλιστα, όπως είπε, θα προκαλούσε σοκ εάν έλεγε όσα πραγματικά συνέβησαν το καλοκαίρι.
Συγκεκριμένα, ο Λουκάκου είπε πως "έγραφαν ότι θα πάω σε μία συγκεκριμένη ομάδα, αλλά δεν είχε κανένα νόημα. Υπάρχουν απλά πολλοί άγνωστοι που τους άρεσε να μιλούν για μένα. Έχουν δημοσιευτεί πολλές μ@λ@κίες.
Οι περισσότεροι από τους ανθρώπους στην αίθουσα με γνωρίζουν. Ξέρετε ότι δεν μου αρέσει να υπεκφεύγω. Θα μιλήσω στην ώρα μου, αλλά αν έλεγα πραγματικά πώς έγιναν τα πράγματα το περασμένο καλοκαίρι, θα σοκάρονταν όλοι.
Υπήρχαν στιγμές που θα μπορούσα να είχα εκραγεί. Πριν από πέντε χρόνια μπορεί να το έκανα, αλλά τώρα δεν χάλασα την ενέργειά μου.
Έμεινα σιωπηλός και επικεντρώθηκα στον εαυτό μου. Συγκεντρώθηκα σε αυτό που μπορώ να κάνω καλά: να παίζω ποδόσφαιρο".
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!