Απαντήσεις σε όλα έδωσε ο Γιώργος Κοσμάς στη συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ. Αναλυτικά όσα είπε:
«Είναι εξόχως υποκριτικό όλο αυτό (σ.σ.: τα όσα έλεγαν ΠΑΟ, ΟΣΦΠ περί ελλιπούς προσωπικότητας του Σουηδού στη συνέντευξη που του είχαν πάρει όταν «κόπηκε» και υπερψηφίστηκε ο Κλάτενμπεργκ) όταν έχουμε βιώσει την λαίλαπα Κλάτενμπεργκ. Επιλέξαμε τότε ομόφωνα τον Κλάτενμπεργκ και κάναμε τεράστιο λάθος. Γιατί εκείνος κατέληξε να κάνει νταραβέρια και να μιλάει με τις ομάδες. Αποδείχτηκε καταστροφικός. Χίλιες φορές ο οποιοσδήποτε άλλος! Η ΑΕΚ έκανε λάθος τότε, το συνειδητοποίησε και δεν θα επαναλάβει παρόμοια λάθη. Τον Σουηδό ποιος τον είχε προτείνει; Η UEFA. Και τώρα μας είπε ο κ.Μπαλτάκος ότι έχει την αποδοχή της, όταν έθεσε το θέμα υπόψη της στις τελευταίες επαφές που είχε δια ζώσης στην Κύπρο».
Είπε ο κ. Μαρινάκης ότι ο Σουηδός είναι άνεργος. Δηλαδή αν έστελνε κάποιο επιπλέον όνομα η UEFA, αυτός δεν θα ήταν άνεργος Οκτώβρη μήνα; Είναι υποκριτικό όλο αυτό που κάνετε. Είπε ο κ. Μπουτσικάρης ότι την προηγούμενη φορά κόπηκε από τις τέσσερις ομάδες ο Σουηδός και προτιμήθηκε ο Κλάτενμπεργκ και ο μοναδικός λόγος που ανέφερε ήταν ότι δεν έπεισε η προσωπικότητά του ότι μπορεί να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις του ελληνικού πρωταθλήματος. Δεν είπε ότι είναι αναξιόπιστος ή ύποπτος για διαφθορά. Κάθε άλλο. Παραδέχτηκε την εντιμότητά του και είπε ότι δεν αμφισβητεί την πορεία του και το ήθος του. Οπότε ποιο είναι το πρόβλημα; Είπε ο κ. Μπουτσικάρης ότι είχε αναφέρει τότε ο Σουηδός πως θα ερχόταν στην Ελλάδα με την οικογένειά του και το τροχόσπιτό του και αυτό είναι ενδεικτικό της νοοτροπίας του. Και πού είναι το κακό; Κακό δεν είναι το τροχόσπιτο. Κακό είναι το νταραβέρι. Χίλιες φορές το τροχόσπιτο από τον Κλάτενμπεργκ που μιλούσε δεξιά και αριστερά και τίναξε το ποδόσφαιρο στον αέρα».
Έκανα μία πρώτη έρευνα στο Ιντερνετ να δω αν έχει κατηγορηθεί ο Σουηδός για κάτι, αν έχει κάποιο σκοτεινό σημείο στην καριέρα του. Δεν βρήκα τίποτα. Εσείς έχετε βρει κάτι ύποπτο; Όχι. Τότε γιατί δεν θέλετε να προχωρήσουμε όλοι μαζί; Να ομονοήσουμε, να δώσετε και εσείς, ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός, ψήφο εμπιστοσύνης και να βγούμε από εδώ όλοι ενωμένοι. Και βέβαια να τον κρίνετε σε όσο χρόνο εσείς θέλετε. Σε μια εβδομάδα, σε έναν μήνα, όποτε θέλετε. Όχι όμως να τον κρίνετε πριν τον δείτε και χωρίς να τον ξέρουμε. Ούτως ή άλλως και για τον Κλάτενμπεργκ είχε αποσύρει την εμπιστοσύνη του ο Ολυμπιακός δύο εβδομάδες αφότου τον είχε φηφίσει. Μέχρι βέβαια να τα βρει μαζί του και να τον αγκαλιάσει ξανά…».
Λέει ο κ. Μπουτσικάρης ότι είναι κόντρα στην ολιστική μελέτη και στους κανονισμούς αυτή η διαδικασία και ότι θα έπρεπε να έχει αποφασίσει η ΕΕΠ πώς θα γίνει αυτή η αναζήτηση. Δεν υποχρεώνει για κάτι τέτοιο η ολιστική μελέτη. Να μας διαβάσει παρακαλώ το καταστατικό στο εν λόγω σημείο περί εκλογής αρχιδιαιτητή ο κ. Φιλιππούσης για να διαπιστωθεί αν είναι έτσι τα πράγματα και για το ποιος φέρνει προτάσεις για αρχιδιαιτητή (σ.σ.: σε εκείνο το σημείο ο εκτελεστικός γραμματέας της ΕΠΟ διάβασε το καταστατικό και έγινε σαφές ότι ο πρόεδρος της ΕΠΟ εισηγείται σχετικώς και προς την Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου). Η ΑΕΚ θέλει έναν αρχιδιαιτητή που δεν θα μιλάει με ομάδες, θα είναι έντιμος και καθαρός. Ο Σουηδός έχει αυτά τα στοιχεία και μας καλύπτει το βιογραφικό του. Ηταν δέκα χρόνια αρχιδιαιτητής στη Σουηδία. Τι έχουν να του προσάψουν; Από την ΟΥΕΦΑ είχε προκύψει η υποψηφιότητά του και στο παρελθόν. Τότε δυστυχώς κάναμε λάθος και προτιμήσαμε τον Κλάτενμπεργκ με τα γνωστά άθλια αποτελέσματα. Ας αποκαταστήσουμε και εκείνο το σφάλμα. Η ΑΕΚ δεν έχει κανέναν λόγο να μην ψηφίσει την πρόταση για τον κ. Φρόιντφελντ».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Και μόνο που τσουρούφλισε το παχύδερμο και την κοντή καραφλή, εγώ τον αγάπησα ήδη.
α) Εντυπωσιακό το βιογραφικό του Φρόιντφελντ ως διαιτητή με 68 διεθνείς αγώνες fifa/uefa, με κορυφή το 2008 που διαιτήτευσε στον τελικό του Κυπέλλου Ουέφα και ως 4ος στον τελικό του Euro. Επίσης με θητεία 10 ετών ως Αρχιδιαιτητής στη Σουηδία.
β) Ήταν πρόταση της Ουέφα μαζί με τον Κλάτενμπεργκ, δεν επιλέχτηκε τότε αλλά θα έχει την ευκαιρία... ΣΥΝΕΧΕΙΑ του τώρα.
γ) Κρίμα πραγματικά να υπάρχει κλίμα τοξικότητας και μιζέριας για ένα τέτοιο ακέραιο και ικανό πρόσωπο. Συμφωνία όλων των ομάδων πλην των δύο που για τα επόμενα τουλάχιστον 100 έτη δε θα έπρεπε να μιλούν για διαιτησία...
δ) Καλή επιτυχία στον νέο Αρχιδιαιτητή στο επίπονο έργο της συνέχισης της Εξυγίανσης. Σίγουρα έγιναν πολλά θετικά βήματα σε σχέση με το παρελθόν, ακόμα πιο σίγουρα απαιτείται να γίνουν πολύ περισσότερα!
Καμια σημασια στους ακατανομαστους, ο τελειος @αρχιδι@ιτητης ειναι ο στημενος οπως εχαν μαθει με τον μευστακα τον Αγγλο και το ερπετο που του ειχαν ριξει διπλα του να ειναι σιγουροι
Τον Κολινα να τους φέρουν, πάλι θα βρουν κάτι να πουν. Φανταστείτε να μην ήταν πρώτοι και με 5 βαθμούς διαφορά από εμάς.
Κράζουν αδερφέ μου γιατί ξέρουν τι θα γίνει
Ομορφα, ωραια, τακτοποιημενα και παντελονατα