Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Νετανιάχου: Όσα κάνουμε τις επόμενες μέρες θα έχουν αντίκτυπο για γενιές

Ζήτησε ξανά να σχηματιστεί κυβέρνηση εθνικής ενότητας


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Βενιαμίν Νετανιάχου προχώρησε σε νέο διάγγελμα επιβεβαιώνοντας ότι η εισβολή στη χώρα του συνεχίζεται καθώς σημαντικός αριθμός Παλαιστινίων βρίσκονται ακόμη στο Ισραήλ. Κατηγόρησε μάλιστα την οργάνωση ότι σκοτωνει αιχμάλωτα παιδιά.

Όπως είπε «ξέραμε εδώ και χρόνια τι είναι η Χαμάς. Τώρα έμαθε και όλος ο κόσμος. Η Χαμάς είναι το ISIS».

«Τα χτυπήματα κατά της Χαμάς μόλις ξεκίνησαν» τόνισε δε, επαναλαμβάνοντας την αποφασιστικότητα για συνέχιση των αντιποίνων. 

«Το πιο σημαντικό είναι να μείνουμε ήρεμοι. Ξέρω ότι όλοι θέλουμε αποτελέσματα εδώ και τώρα, αλλά θα πάρει χρόνο. Σας υπόσχομαι ότι στο τέλος του πολέμου, οι εχθροί μας θα ξέρουν ότι ήταν τραγικό λάθος να επιτεθούν στο Ισραήλ. Όσα θα κάνουμε τις επόμενες μέρες θα έχουν αντίκτυπο για γενιές», τόνισε και ανέφερε στη συνέχεια:

«Κάθε μέρος όπου βρίσκεται η Χαμάς θα μετατραπεί σε ερείπια. Συμβαίνει ήδη και θα συνεχίσει να γίνεται», ενώ ανέφερε ότι είναι πολύ σημαντική η στήριξη που δέχονται«με κάθε τρόπο» από τις ΗΠΑ.

Επανέλαβε, δε, την έκκληση προς τους ηγέτες της αντιπολίτευσης για σχηματισμό κυβέρνησης εθνικής ενότητας. Ανεβάζοντας το επίπεδο του συναγερμού, ζήτησε η επίτευξη της συσπείρωσης να γίνει άμεσα.

«Σκοπός μας είναι η ενότητα της χώρας. Είμαστε όλοι ενωμένοι αυτή τη στιγμή» τόνισε.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ