Quantcast
NEWS
10 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Κόλαση στην πορεία!

Εκτεταμένα επεισόδια αμαύρωσαν για ακόμη μία φορά την πορεία - Πάνω από 40.000 λαού στη χθεσινή πορεία


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Πολύς κόσμος κατέβηκε χθες το πρωί στο κέντρο της Αθήνας δίνοντας το «παρών» στην πορεία που είχε οργανώσει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ. Για πολλοστή φορά όμως αντιεξουσιαστές έσπασαν την ειρηνική πορεία και ξεκίνησαν έναν ανελέητο πόλεμο στο κέντρο της Αθήνας με την αστυνομία.

Συγκεκριμένα από τις 15.15 χθες (16/12) είχαν ταμπουρωθεί στο Πολυτεχνείοαρκετοί αντιεξουσιαστές οι οποίοι συνέχισαν τον πετροπόλεμο με τους αστυνομικούς με τους δεύτερους απαντούν με δακρυγόνα. Πύρινα οδοφράγματα έστησαν οι κουκουλοφόροι στη Στουρνάρη ενώ τα ΜΑΤ έκλεισαν όλη τη Σόλωνοςγια να εμποδιστεί η προσπέλαση στα Εξάρχεια. Αργότερα, στην κυκλοφορία δόθηκαν οι Πανεπιστημίου, Σταδίου και Πατησίων.

Νωρίτερα, στην πορεία συμμετείχαν περισσότεροι από 40.000 πολίτες διαμαρτυρόμενοι για τις αλλαγές στα εργασιακά και τις ΔΕΚΟ. Ξεχωριστή πορεία έκανε το ΠΑΜΕ.

Η πορεία της ΓΣΕΕκαι της ΑΔΕΔΥάρχισε από το Πεδίον του Άρεως και παρόλο που το μεγαλύτερο μέρος της κύλησε ειρηνικά, κουκουλοφόροι έκαψαν πολυτελή αυτοκίνητα έξω από το κεντρικό ξενοδοχείο, Μεγάλη Βρετάνια και πέταξαν βόμβες μολότοφ εναντίων διμοιρίας των ΜΑΤ.

Για περίπου μισή ώρα έσπαγαν και έκαιγαν στην περιοχή του Συντάγματοςωστόσο οι διαδηλωτές κατάφεραν να τους απομακρύνουν από την πορεία ενώ από τα ΜΑΤέγινε εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων.

 

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ