LIGUE1’-7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΜΟΝΑΚΟ-ΜΑΡΣΕΪΓ: 3-2
Γήπεδο: Λουί ΙΙ
Τι κι αν άλλαξε προπονητή, η Μαρσέιγ δε λέει να σηκώσει κεφάλι. Η ομάδα της Μασσαλίας προηγήθηκε δύο φορές μέσα στην έδρα της Μονακό κι όμως στο τέλος γνώρισε την ήττα με 3-2 και μετρά μόλις μία νίκη στα 6 τελευταία ματς. Και όλα αυτά στο ντεμπούτο του Τζενάρο Γκατούζο στον πάγκο της!
Με 4-3-3 η πρώτη ενδεκάδα του Γκατούζο και με τον Πάου Λόπεθ στα δοκάρια. Δεξί μπακ ο Μουρίγιο και αριστερό ο Κλος, με τους Ζιγκό και Εμπεμπά στα στόπερ. Στον άξονα ου Βερετού, Ρονζιέ και Ουναχί και μπροστά οι Εντιαγέ, Κορέα και Ομπαμεγιάνγκ.
To ξεκίνημα της εποχής Γκατούζο για τη Μαρσέιγ ήταν εντυπωσιακό καθώς στα 31 δευτερόλεπτα ο Ομπαμεγιάνγκ έφυγε από αριστερά κι έκανε το γύρισμα και ο Εντιαγέ με ένα περίεργο πλασέ στο πίσω δοκάρι έγραψε το 0-1.
Ωστόσο στο 8ο λεπτό ο Ακλιούς ελίχθηκε στην περιοχή της Μαρσέιγ και με δεξί σουτ έκανε το 1-1. Στο 10’ το σουτ του Φοφανά από τα 25 μέτρα έφυγε λίγο έξω και στο 11’ και ο Γιάκομπς αστόχησε με σουτ από αριστερά ενώ στο 18’ ο Εντιαγέ σέντραρε από δεξιά και ο Ζιγκό με φοβερό τελείωμα από το πέναλτι έκανε το 1-2.
Οι Μονεγάσκοι είχαν ξανά απάντηση καθώς στο 23ο λεπτό ο Ακλιούς έβγαλε στον Μπαλογκάν που έφερε την μπάλα στο δεξί και με σουτ από το ύψος της περιοχής έκανε το 2-2.
Με τη σέντρα η Μονακό άγγιξε το 3ο γκολ αλλά ο Λόπεθ πραγματοποίησε μεγάλη διπλή επέμβαση σε διαδοχικά σουτ του Ακλιούς και στο 34’ το σουτ του Βάντερσον πέρασε μόλις έξω όπως και η κεφαλιά του Ζιγκο στο 38’.
Στο 53ο λεπτό μετά από βολέ του Κεν ο Μπαλογκάν έστρωσε στον Ακλιούς που με όμορφο σουτ έγραψε το 3-2. Στο 63ο λεπτό ο Πάου Λόπεθ είπε όχι σε σουτ του Μπεν Γεντέρ και στο 67’ ο Ομπαμεγιάνγκ αστόχησε από κοντά με πλασέ.
Η Μονακό ήλεγξε τον ρυθμό στο υπόλοιπο του αγώνα με αποτέλεσμα η Μαρσέιγ να μην μπορέσει να απειλήσει ουσιαστικά τον Κεν.
ΜΟΝΑΚΟ: Κεν, Σινγκό, Μαριπάν, Μαγκάσα, Βάντερσον, Ζακάρια, Φοφανά, Γιάκομπς (75’ Ντιατά), Ακλιούς (75’ Ματαζό), Μπαλογκάν (83’ Μποαντού), Μπεν Γεντέρ
ΜΑΡΣΕΪΓ: Λόπεθ, Ζιγκό, Μουρίγιο, Εμπεμπά, Κλος, Βερετού, Ρονζιέ, Ουναχί (83’ Βιτίνια), Κορέα (76’ Σαρ), Εντιαγέ (46’ Αρίτ), Ομπαμεγιάνγκ
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

