Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του Βάκη, του 54χρονου φίλου της ΑΕΚ, που τον Ιούλιο ξυλοκοπήθηκε άγρια σε φωτοβολταϊκό πάρκο εντός του ΧΥΤΑ Φυλής και λίγες μέρες μετά άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο.
Οπως τόνισε η ΕΡΤ η υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής συνέλαβε τέσσερις Ρομά από την Αλβανία, μετά από εντάλματα που εκδόθηκαν σε βάρος τους για τη δολοφονία του φύλακα στη Φυλή.
Οι αστυνομικοί αφού εξέτασαν βίντεο από την περιοχή εντόπισαν το αυτοκίνητο των δραστών και έτσι έφτασαν στα ίχνη τους.
Οι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα και στη συνέχεια στον Ανακριτή.
Υπενθυμίζεται πως το θύμα είχε εντοπιστεί αρκετή ώρα μετά τον άγριο ξυλοδαρμό χωρίς τις αισθήσεις του και είχε μεταφερθεί στο Θριάσιο με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Η οικογένεια του θύματος αφού ενημερώθηκε πως ο άνθρωπός του ήταν κλινικά νεκρός πήρε την απόφαση και προχώρησε σε δωρεά των οργάνων του.
Ο 54χρονος ήταν μόνος του στο αυτοκίνητο της εταιρείας στην οποία δούλευε το οποίο, ενώ όπως έχει καταγγείλει ο γιος του δεν διέθετε κουμπί πανικού, gps, ασύρματο και εταιρικό τηλέφωνο ώστε να μπορεί να ειδοποιήσει σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!


Σε 2 χρόνια έξω και οι οικογένειές αυτονων θα περνούν επίδομα για να ξέρετε
"Από μικρό παιδάκι εσένα αγαπώ"
Σε αυτή τη φωτογραφία είμαι μέσα φίλε μου. Οι δολοφόνοι να μείνουν μέσα για πάντα.
Ραντεβου στο τρενο στα ανω πατησια και πορεια μεχρι τον Βακη... περνανε τα χρονια.
Να βγουν από τη φυλακή οταν τα τινάξουν τα απάνθρωπα κτήνη .
Δικαιοσύνη για τον Βάκη και την οικογένεια του
ΑΕΚΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ