Η κακοκαιρία πλήττει και την γειτονική Τουρκία, όπου πολλοί δρόμοι της Κωνσταντινούπολης μετατράπηκαν σε χείμαρροι. Η σφοδρή νεροποντή που έπληξε την πόλη παρέσυρε αυτοκίνητα και κάλυψε τα πάντα με λασπόνερα.
Στην παραθαλάσσια πόλη Κουσάντασι η έντονη βροχή μετέτρεψε σε ποτάμια τους δρόμους μέσα σε μόλις 10 λεπτά.
Βίντεο και φωτογραφίες δείχνουν την ένταση της κακοκαιρίας που αναμένεται να πλήξει τις επόμενες ημέρες και άλλες περιοχές της νοτιοανατολικής Τουρκίας.
Başakşehirin toplasan 15 yıllık mazisi var, yeni kurulan bir bölge hiç m ialtyapı yatırımı yapılmaz, anlamak güçpic.twitter.com/DHTy1HDBps#başakşehir #sel #yağmur #istanbul
— Burak (@burak_gulsever) September 28, 2023
Η κακοκαιρία αναμένεται να έχει μεγάλη διάρκεια και θα κλιμακωθεί την Κυριακή σε πολλές περιοχές και θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες της άλλης εβδομάδας.
#SonDakika istanbul'da yoğun yağış sonrası sel yaşandı. #yagmur pic.twitter.com/MVXfewbvhn
— GÜNDEM GÖZLEM (@gundemgozlem) September 28, 2023
Οι μετεωρολόγοι εξέδωσαν προειδοποιητική οδηγία, καλώντας τους πολίτες να παραμείνουν σε επαγρύπνηση για τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες, συμπεριλαμβανομένων των ξαφνικών πλημμυρών, αστραπών και ισχυρών ανέμων.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

