Άγριο ξύλο έπεσε στη διάσημη πλατεία του Αγίου Μάρκου στη Βενετία, όταν η διένεξη που είχε σερβιτόρος με μέλος της παρέας τουριστών πήρε άσχημη τροπή.
Τα πλάνα που δημοσίευσε η ιταλική Corriere del Veneto δείχνουν τον καυγά που ξέσπασε στο Caffè Chioggia ανάμεσα σε σερβιτόρους της επιχείρησης και ξένους πελάτες.
Σύμφωνα με τη New York Post, το βίντεο κατέγραψε την περασμένη εβδομάδα μιας αγγλόφωνη αυτόπτης μάρτυρας.
Τουλάχιστον επτά σερβιτόροι φέρονται να ενεπλάκησαν στον καβγά με την τετραμελή παρέα των τουριστών, κατά τη διάρκεια του οποίου ένας άνδρας προσπάθησε να προστατευθεί κρατώντας μια καρέκλα ως «ασπίδα».
Στα πλάνα που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου πάντως δεν φαίνονται να συμμετέχουν όλοι οι σερβιτόροι στον καυγά, αντίθετα κάποιοι δείχνουν να προσπαθούν μάλλον να ηρεμήσουν τα πνεύματα.
Δεν έχει γίνει γνωστό τι ειπώθηκε πριν ξεσπάσει ο καυγάς, αφού το προσωπικό της επιχείρησης αρνήθηκε να μιλήσει στα τοπικά ΜΜΕ για το περιστατικό.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

