Σε μια μάλλον αναμενόμενη εξέλιξη ο Μορίς Στάιν καρατομείται από τον πάγκο του Άγιαξ μετά και τον διασυρμό στο ντέρμπι με τη Φέγενορντ. Η διοίκηση του Αίαντα αναμένεται να προχωρήσει άμεσα στην αντικατάσταση του μετά από μόλις οκτώ αγώνες. Ο Στάιν πήγε στον Άγιαξ από τη Σπάρτα Ρότερνταμ και έχει πετύχει ως τώρα μόλις δύο νίκες.
Ο ίδιος ο Στάιν, μετά τη διακοπή του ντέρμπι με τη Φέγενορντ, φάνηκε να μην έχει κατανοήσει τη σοβαρότητα της κατάστασης. Δήλωσε χαρούμενος που εργάζεται στον Άγιαξ και σε ερώτηση για την κατάσταση τόνισε πως «ελπίζει ότι τα πράγματα θα πάνε καλύτερα».
Εν συνεχεία υπογράμμισε ότι «εξακολουθώ να νιώθω και να έχω έναν υπέροχο δεσμό με το επιτελείο και τους παίκτες, αλλά σήμερα, είναι ένα πικρό χάπι που πρέπει να καταπιούμε».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Με άλλα λόγια, η δήλωση του ήταν... "χωρίς αποζημίωση δεν φεύγω!"