Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Τρομερός Μπονιφάς οδηγεί τη Λεβερκούζεν

Άλλα δυο γκολ ο Νιγηριανός για το 4-1 επί της Χάιντενχαϊμ και στην κορυφή η Μπάγερ


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

BUNDESLIGA- 5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΜΠΑΓΕΡ ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ-ΧΑΪΝΤΕΝΧΑΪΜ 4-1

ΓΗΠΕΔΟ: BAY ARENA

Το καλοκαίρι η Μπάγερ Λεβερκούζεν έδωσε 20.5 εκατομμύρια ευρώ στην Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ, για τον Βίκτορ Μπονιφάς, και ο Νιγηριανός φορ αποδεικνύεται λίρα εκατό. Κόντρα στη Χάιντενχαϊμ, σκόραρε δυο φορές, έφτασε τα έξι γκολ, στις πέντε πρώτες αγωνιστικές, και βοήθησε την ομάδα του να φτάσει στο τελικό 4-1. Έτσι, με 4 νίκες και 1 ισοπαλία, η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο ισοβαθμεί, με την Μπάγερν Μονάχου, στην κορυφή.

Μόλις στο πέμπτο λεπτό, ο Μπονιφάς είχε την ευκαιρία να σκοράρει, μετά από ωραία ατομική ενέργεια, αλλά, εξαιτίας μιας κόντρας, η μπάλα δεν κατέληξε εκεί που θα ήθελε. Στο 9', όμως, από κάθετη του Παλάσιος, ο Μπονιφάς έβαλε πλάτη τον αμυντικό και με ένα... σεντερφορίσιο γκολ άνοιξε το σκορ. Στο 25', η μπάλα έφτασε στον Φρίμπονγκ, ο Ολλανδός έκανε ωραία ενέργεια και σουτ, όμως, ο τερματοφύλακας της Χάιντενχαϊμ έδιωξε με γροθιές. Στο μισάωρο, ο Χόφμαν δεν αξιοποίησε την εξαιρετική πάσα του Κοσουνού, για να διπλασιάσει τα τέρματα των γηπεδούχων. Οι τελικές, για τη Λεβερκούζεν, διαδέχονταν η μία την άλλη, όμως η μπάλα δεν έμπαινε στα δίχτυα, όπως στη φάση του 45', όταν ο Μπονιφάς απέφυγε τους αντιπάλους του, με ωραία προσποίηση, βρέθηκε απέναντι από τον τερματοφύλακα, αλλά, νικήθηκε από τον Μίλερ. 
Στον ίδιο ρυθμό συνέχισε η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο και στην επανάληψη, με τον Μπονιφάς να χάνει νέα ευκαιρία στο 57ο λεπτό. Ένα λεπτό αργότερα, η Χάιντενχαϊμ "πάγωσε" την Bay Arena, όταν ο Ντίνκτσι, από το ύψος της μεγάλης περιοχής, έπιασε το σουτ, νίκησε τον γκολκίπερ Χραντέτσκι και έφερε το ματς στα ίσα. Η Λεβερκούζεν ανέκτησε το προβάδισμα στο 62', όταν μια κάθετη πάσα έβγαλε τον Χόφμαν απέναντι από τον τερματοφύλακα Μίλερ και ο Γερμανός επιθετικός πλάσαρε εύστοχα για το 2-1. Στο 73', ο Αντλί έβγαλε τη σέντρα και ο Γκριμάλδο πλάσαρε, με τον τερματοφύλακα της Χάιντενχαϊμ να μπλοκάρει. Μόνο που ο παίκτης της Λεβερκούζεν ανατράπηκε και, με χρήση VAR, ο ρέφερι έδωσε πέναλτι. Έτσι, στο 74ο λεπτό, ο Μπονιφάς, που ανέλαβε την εκτέλεση, έκανε το 3-1. Στο 77', ο Νιγηριανός έχασε μεγάλη ευκαιρία για χατ τρικ, με τη μπάλα να χτυπάει στο δοκάρι και, στο 82ο λεπτό, ο Αντλί "κρέμασε" τον τερματοφύλακα Μίλερ, διαμορφώνοντας το τελικό 4-1.

ΜΠΑΓΕΡ ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Χραντέτσκι, Κοσούνου, Τα, Ταπσόμπα, Φρίμπονγκ (79' Τέλα), Παλάσιος (71' Άντριχ), Τζάκα, Γκριμάλδο (85' Χιντσάπι), Χόφμαν, Βιρτς (71' Αντλί), Μπονιφάς (84' Χλόζεκ)

ΧΑΪΝΤΕΝΧΑΪΜ: Μίλερ, Τραορέ, Μάινκα, Σίρσλεμπεν, Φόρενμπαχ, Μαλόνεϊ, Τόιερκαουφ (69'Πικ), Ντίνκτσι (82' Σέσα), Ντόβενταν (63' Μπεκ), Μπέστε (82' Τομάλα), Κλέιντινστ (82' Πίρινγκερ)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ