Μια επίμονη αγγλική βροχή υποδέχθηκε, χθες Τετάρτη, την ΑΕΚ στο Μπράιτον. Σήμερα η βροχή έχει σταματήσει αλλά η συννεφιά που καλύπτει την πόλη «προειδοποιεί» ότι κάποια στιγμή οι ουρανοί θ’ ανοίξουν και πάλι. Το Μπράιτον έχει ήδη αποκτήσει κιτρινόμαυρο χρώμα. Στους δρόμους και τα μαγαζιά του ακούς ελληνικά και βλέπεις ανθρώπους στα χρώματα της ΑΕΚ.
Αρκετοί βέβαια είναι εκείνοι που επέλεξαν για διαμονή το Λονδίνο. Έμειναν στην πρωτεύουσα του Νησιού και μάλιστα κάποιοι κατάφεραν και βρήκαν εισιτήριο για το ματς της Άρσεναλ με την Κοπεγχάγη. Αργότερα το απόγευμα αναμένεται να ολοκληρωθεί η κιτρινόμαυρη απόβαση στο Μπράιτον και η πόλη να γεμίσει συνθήματα για την ΑΕΚ.
Όσο για τον κόσμο των «γλάρων» είναι φανερό πως το αποψινό παιχνίδι είναι μια ιστορική στιγμή για αυτούς. Το περιμένουν πώς και πώς και θεωρούν πως μπορεί να αποτελέσει την απαρχή μιας μεγαλειώδους ευρωπαϊκής πορείας.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!