Ο Παντελής Χατζηδιάκος μίλησε στην ΕΡΑ Σπορ και αποκάλυψε ότι δέχθηκε τηλεφώνημα από την ΑΕΚ αλλά η υπόθεση δεν προχώρησε καθώς είχε ήδη αποφασίσει για τον μέλλον του.
Ακόμη, ανέφερε πως δέχθηκε κρούση και από την Λιντς, αλλά δεν επέλεξε να πάει στην Τσάμπιονσιπ γιατί δεν ήθελε να ρισκάρει ενώ σε ερώτηση σχετικά με το τι θα συνέβαινε στο μέλλον του αν έμενε στην Ελλάδα τόνισε πως μπορεί να αγωνιζόταν στην Λαμία ή να μην έπαιζε και καθόλου ποδόσφαιρο, αφού λόγω του τρόπου που λειτουργούμε εδώ θα ήταν πολύ λιγότερες οι πιθανότητες.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παντελή Χατζηδιάκου:
Για το αν είναι επιλογή του Ρανιέρι στην Κάλιαρι:
«Είναι σπουδαία προσωπικότητα, μιλήσαμε στο τηλέφωνο πριν πάρω την απόφαση και με βοήθησε πολύ να πάρω την απόφαση να βρεθώ στην Κάλιαρι. Ο στόχος της ομάδας είναι να σωθεί φέτος και εύχομαι να του αλλάξω τις αναμνήσεις με τους Έλληνες».
Για την απόφαση του να φύγει από την Άλκμααρ:
«Στην αρχή σίγουρα θα έσκαγα αν θα έφευγα, μετά θα έπρεπε να μπεις πάλι σε ρυθμούς να διεκδικήσεις στόχους, θα υπήρχε και πάλι ένα ωραίο κίνητρο να τελειώσω το συμβόλαιό μου στην Άλκμααρ και να έφευγα το καλοκαίρι ελεύθερος. Η Άλκμααρ για εμένα είναι οικογένεια, με βοήθησαν πάρα πολύ και σε αυτή την μεταγραφή γιατί ξέρουν ότι έχω περάσει δύσκολες στιγμές με τραυματισμούς, περίμενα και εγώ να φύγω τις 31 Αυγούστου για να βοηθήσω την ομάδα στην Ευρώπη. Όπως τα έφερε η ζωή πέτυχα και ένα πολύ σημαντικό γκολ πριν φύγω».
Για το αν θα έμενε στην Ελλάδα:
«Ίσως θα έπαιζα στην Λαμία, ίσως να μην έπαιζα και ποτέ ποδόσφαιρο γιατί δυστυχώς στην Ελλάδα οι ακαδημίες δεν προωθούνται όπως το εξωτερικό, οι πιθανότητες να γίνω ποδοσφαιριστής θα ήταν δυστυχώς λιγότερες».
Για το αγωνιστικό του στυλ:
«Έχω τσακωθεί αρκετές φορές στο γήπεδο, αν χρειαστεί να τσακωθώ θα τσακωθώ, για εμένα είναι μια πρόκληση η Ιταλία, είναι διαφορετικό ποδόσφαιρο από αυτό που έχω παίξει στην Ιταλία. Το να τσακωθώ είναι λίγο παλιάς εποχής, για παράδειγμα ο Βαράν και ο Φαν Ντάικ δεν τους βλέπω να τσακώνονται, αυτό που υπήρχε παλιά έχει τελειώσει γιατί πλέον υπάρχουν και οι κάμερες».
Για το αν βρέθηκε κοντά σε κάποια ελληνική ομάδα:
«Από Ελλάδα δεν είχα τίποτα συγκεκριμένο, υπήρξε ένα τηλεφώνημα με την ΑΕΚ τις τελευταίες ημέρες αλλά είχα πάρει την απόφασή μου για την Κάλιαρι, υπήρξε και η Λιντς αλλά δεν ήθελα να το ρισκάρω, για εμένα ήταν μια καλή ευκαιρία η Κάλιαρι με έναν καλό προπονητή και πιστεύω ότι μου ταιριάζει το ιταλικό ποδόσφαιρο».
Για την Κάλιαρι:
«Κράτησαν παίκτες από πέρσι για να μείνει δεμένη η ομάδα, πήραν εμένα και άλλους 2-3 παίκτες και ελπίζω ότι θα τα πάμε πολύ καλά, έχουμε αρκετά δύσκολο πρόγραμμα με Μίλαν και Αταλάντα, τώρα παίζουμε με την Ουντινέζε εκτός έδρας, το πρόγραμμα είναι αρκετά δύσκολο».
Για την γκάφα της ΕΠΟ με τις τιμωρίες των διεθνών:
«Το έμαθα, δεν μπορώ να πω κάτι...»
Για το αν μπορεί η Εθνική να κάνει την υπέρβαση:
«Μπορούμε και πάνω απ'όλα το θέλουμε πάρα πολύ, δυστυχώς στο παιχνίδι με την Ολλανδία δεν πήραμε ένα αποτέλεσμα που θέλαμε πολύ. Πήραμε ένα μάθημα που θα μας βοηθήσει στα επόμενα παιχνίδια που είναι τρεις «τελικοί» για εμάς».
Για τον Βαγγέλη Παυλίδη:
«Του ευχήθηκα να βγει πρώτος σκόρερ στην Ολλανδία, να κάνουν μια καλή πορεία στην Ευρώπη»
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Γλιτώσαμε καλύτερα χάρη μας έκανες... για 4ος στόπερ μπορεί κ να ήσουν καλός αλλαόχι ότι θα αναβάθμιζες το κέντρο.
Μετά τους Στ.Μανωλά, Γκαμάρα, Καψή, Δέλλα, Μ.Άλβες, στο κέντρο ούτε απέξω δεν θα πέρναγες κανονικά..
Μα είναι δυνατόν να σου κάνει πρόταση ομάδα πρωταθλήτρια και ευρωπαϊκών υποχρεώσεων και εσύ πάς να σώσεις την ομάδα που παίζει για νά μείνει σέ κατηγορία,,,, οπότε καλύτερα μακριά από εμάς
Γεια σας.η γνωμη μου η ταπεινη λεει οτι ολοι οι παικτες δεν κανουν για την εθνικη.Το οτι παιζουν στην ευρωπη δεν μου λεει κατι,διοτι εχουν διπλα τους παικταραδες που χανονται διπλα σε αυτους. Στο εξωτερικο ειναι γνωστες τι θα κανουν γιατι το κανουν,πως θα το κανουν εχουν παιδεια,εμεις λεγαμε μπραβο αλμειδα και ξαφνικα τωρα μερικοι ,γιατι ο αλμειδα δεν εκανε αυτο η εκεινο.Εβαλε τον πιτσιρικα εκανε λαθος φαγαμε γκολ -χρυσακοπουλο νομιζω,πεσαμε επενω να τον φαμε,εκανε βλακεια ο... ΣΥΝΕΧΕΙΑ μουκουντι δεν συμβαινει τιποτα.Δυστυχως δεν εχουμε παιδεια.
Δυστυχως πλεον δεν βγαινουν καλοι Ελληνες και οσοι βγαινουν τους τσιμπανε με υπεραξια απο το εξωτερικο. Μεταξυ μας ομως παιχτες σαν τον Χατζηδιακο και κατι αλλους δεν θα περναγαν τα συνορα στα 90ς και αρχες 2000. Μετριοτατοι παιχτες .
Αυτον που δυστυχως παραδεχομαι ειναι ο παοκ, βγαζει παιχτες ποιοτητας και παιχτες που μπορουν να ειναι 3ο 4οι αμυντικοι ή για ροστερ,δες Κουλιερακη. Το κανε κι ο γαυρος με μερικους αλλα τον φαγαν τα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ μανατζεριλικια και οι καραβιες. Η ΑΕΚ πρεπει να το κανει και με τετοιες εγκαταστασεις δεν επιτρεπεται να μην εχει βγαλει ουτε εναν.
Τα ορκ εδω και 7-8 χρονια κανουν καλη δουλεια στις ακαδημιες.Εχουν συνεργατες προπονητες σε ολη τη Βορεια Ελλαδα και μολις βρουν καταλληλο πιτσιρικα τον περνουν στις ακαδημιες τους στη Θεσσαλονικη.Για αυτο αλλωστε και οι ομαδες τους των κ15-17-29 πρωταγωνιστουν στα εθνικα πρωταθληματα τα 3-4 τελευταια χρονια.Καποια απο αυτα τα παιδια θα πλαισιωσουν προσεχως και την πρωτη ομαδα.Εμεις δυστυχως ειμαστε λιγο πισω στο θεμα αυτο.Εχει κανα 2 χρονια που κατι παμε να κανουμε στις ακαδημιες... ΣΥΝΕΧΕΙΑ και ειμαι σιγουρος οτι θα πετυχουμε.Ο Τιγρης το ξερει καλυτερα απο ολους και για αυτο επενδυει στο στολιδι που εφτιαξε στα Σπατα.Απλα θα πρεπει να κανουμε 2-3 χρονια υπομονη,
Την κάτω βόλτα ….Μακριά από Έλληνες…Υστερούν σε πολλά …χτυπάμε έμπειρους με ψυχη με ταπεραμέντο και παραστάσεις και νέους παιχταραδεσ με δίψα για τίτλους
Καλά ρε Χατζηδιάκο έφυγες από την Αλκμααρ για να πας στην Κάλιαρι...?? Άντε του χρόνου και στην Τερνάνα τι να πω...
Οι εποχές στις οποίες οι μεγάλοι Έλληνες παικτες έπαιζαν στην Ελλάδα έχουν περάσει ίσως και ανεπιστρεπτί.
ι οι καλοί Έλληνες παίκτες θέλουν να παίζουν στο εξωτερικό (πχ Μανδας,Μαυροπανος,Χατζηδακης,Τσιμικας ) και όχι στις μεγαλες ελληνικές ομάδες όπως τότε.
Γιατί δυστυχώς,πλέον,όλο
Επομένως μην κατηγορούμε μόνο την ΑΕΚ που δεν έχει πολλούς Έλληνες παικτες στην 11αδα της γιατί οι... ΣΥΝΕΧΕΙΑ Έλληνες που θα δεχόντουσαν να παίξουν στην ΑΕΚ για πολλά χρονια δεν θα ήταν οι Έλληνες παίκτες πρώτης κατηγορίας.Μόνο μέσω των ακαδημιών μπορεί η ΑΕΚ να βγάλει καλούς Έλληνες παίκτες.
ΝΠΔΒ
Σκέψου ότι τους καλούς Ελληνες που παίζουν εδώ τους βρίζουμε οι οπαδοί, για παράδειγμα από την ομάδα του 18 που είχαμε πολλούς καλούς Ελληνες που είναι και διεθνής, λέγαμε ότι θέλουμε καλύτερους.
Για παράδειγμα, Μπακασέτας, Μάνταλος, Μπακάκης κλπ.
Διοτι υπαρχει φουλ εκμετάλλευση. Το ποδοσφαιρο δεν ειναι διαφορετικο
Κρίμα, θα ήταν η καλύτερη κίνηση για την ΑΕΚ. Ο Παντελής έχει δουλέψει πάρα πολύ σε προσωπικό επίπεδο, σε σύγχρονες εκπαιδεύσεις, και η δουλειά του μέσα στο γήπεδο πρέπει να ξέρει κάποιος για να την παρατηρήσει. Είναι εξαιρετικός, Ότι καλύτερο του εύχομαι, να διαπρέψει κ κάποια στιγμή να τον ακούσουμε live να εξηγήσει στους νέους με τί είδους προπόνηση (μέσα κ έξω απο το γήπεδο) μπορούν να πραγματοποιήσουν τα ποδοσφαιρικά όνειρά τους.
θα ηταν πολυ καλη λυση για την αμυνα μας. Καλη συνεχεια στη Ιταλια να εχει