Ο Χρήστος Μανδάς πήρε τη σπουδαία μεταγραφή στη Λάτσιο και στην πρώτη του συνέντευξη στην Ιταλία τόνισε μεταξύ άλλων, πως δεν το σκέφτηκε ούτε στιγμή όταν έμαθε για την πρόταση των Λατσιάλι.
Ο πρώην τερματοφύλακας του ΟΦΗ, έχει ξεκινήσει τις προπονήσεις με την ιταλική ομάδα και πλέον προετοιμάζεται για τη στιγμή που θα του δοθεί η ευκαιρία να κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Λάτσιο.
«Η Λάτσιο με κυνήγησε και με πλησίασε μετά από ένα καλό πρωτάθλημα που έκανα πέρυσι. Δεν το σκέφτηκα στιγμή και ήρθα, το ήθελα πάρα πολύ. Είμαι ένας γκολκίπερ που μου αρέσει να διαβάζω τα παιχνίδια και τον οποίο μπορούν να εμπιστευτούν οι αμυντικοί. Δουλεύω για να βοηθάω πάντα την ομάδα να πετυχαίνει τους στόχους της. Όλοι θέλουν να κατακτούν τίτλους και τρόπαια επειδή αυτό είναι που μετράει σε μία ομάδα. Εδώ μπορώ να μάθω πολλά, οι συμπαίκτες μου με έχουν ήδη βοηθήσει πολύ στις προπονήσεις. Ελπίζω να συνεχίσω έτσι», είπε αρχικά ο Μανδάς και στη συνέχεια πρόσθεσε:
«Είναι δύσκολο να πω ονόματα, παρακολουθούσα τη Λάτσιο και μου άρεσαν πολλοί παίκτες. Ειδικότερα ο Προβεντέλ, που έκανε πέρυσι μία εξαιρετική χρονιά. Είναι τιμή για μένα και είμαι τυχερός που θα μπορώ να δουλέψω μαζί του, για μένα είναι όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Από εκείνον μπορώ να μάθω πάρα πολλά και το μικρό διάστημα που είμαι εδώ, νιώθω πως έχω ήδη ωριμάσει πάρα πολύ».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!