Η Σερβία νίκησε τον Καναδά και θα παίξει στον τελικό του Μουντομπάσκετ 2023, με τον Αλέκσα Αβράμοβιτς να μην κρύβει τη συγκίνησή του, μετά τον ημιτελικό, και να αφιερώνει τη νίκη στον Μπόρισα Σίμανιτς, που έχασε το νεφρό του, στη διάρκεια του τουρνουά.
Αμέσως μετά το παιχνίδι, ο Σέρβος γκαρντ της Παρτίζαν είπε, κλαίγοντας, πως "o Μπόρισα μάς έστειλε πάλι μήνυμα πριν τον αγώνα και εμείς δώσαμε τα πάντα. Μπορεί ο Καναδάς να έχει All Star, αλλά εμείς είμαστε η Σερβία. Δείξαμε τι σημαίνει να παλεύεις για τη χώρα σου, την οικογένειά σου, τη φανέλα! Παλέψαμε για τα αδέρφια μας και τον Μπόρισα".
Στη συνέχεια, ο Αβράμοβιτς τόνισε: "Κανείς δεν νιώθει κούραση. Όποια ομάδα κι αν έρθει, είμαστε η Σερβία και θα παλέψουμε. Παλέψαμε για αυτούς που λείπουν, για αυτούς που θα έρθουν στο μέλλον, για όλους".
Kakav je bre on meni brat pic.twitter.com/pDIp4Ss7Hl
— Sen Trope (@mmavazi) September 8, 2023
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

