Quantcast
NEWS
8 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Τσεφέριν σε Μπαλτάκο για ξένους διαιτητές: Απαράδεκτο να απειλούνται και να φοβούνται

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ κοινοποίησε την επιστολή που του έστειλε ο επικεφαλής της UEFA


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Η ΕΠΟ κατέθεσε επίσημο αίτημα, στην UEFA, για ξένους διαιτητές, κατηγορίας Elite, στα ντέρμπι του ελληνικού πρωταθλήματος, με την ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία να απαντάει.

Στην απάντησή της, η UEFA, μέσω του προέδρου της, Αλεξάντερ Τσέφεριν, κάνει λόγο για θλιβερά περιστατικά που συνέβησαν πέρυσι με ξένους διαιτητές, τονίζοντας ότι "δεν μπορούμε να επιτρέπουμε καταστάσεις στις οποίες απειλούνται διαιτητές και κυριολεκτικά φοβούνται για την ψυχοσωματική τους ακεραιότητα".

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ κοινοποίησε την απάντηση της UEFA, τόσο στον πρόεδρο της Super League 1, Βαγγέλη Μαρινάκη, όσο και στον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση, με τον Παναγιώτη Μπαλτάκο να σημειώνει πως "διαβεβαίωσα ότι περιστατικά όπως αυτά που διαδραματίστηκαν κατά τον αγώνα Ολυμπιακός-ΑΕΚ 1-3, της 23ης Απριλίου 2023, δεν θα επαναληφθούν. Ωστόσο, η ΕΠΟ ούτε διοργνώτρια είναι του Πρωταθλήματος SL1, ούτε αστυνομικές δυνατότητες έχει". 

Τότε που ο Μαρινάκης κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο για να διαμαρτυρηθεί στους Elite διαιτητές, πετώντας εντός γηπέδου μπάλες και δυναμιτίζοντας ακόμα περισσότερο το κλίμα, για να ακολουθήσει, λίγο αργότερα, το ντου των οπαδών του Ολυμπιακού.

Η επιστολή:




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ