Όταν πηγαίνεις από το μηδέν στο εκατό, υπάρχει ο κίνδυνος να πάρεις κατάκαρδα μια -αγωνιστική- αποτυχία, ένα κακό αποτέλεσμα, μια νύχτα που δε σε πάει. Γιατί, ας μη γελιόμαστε, από το μηδέν στο εκατό πήγε η ΑΕΚ την τελευταία διετία. Από εκεί που της έβαζε φρένο η Βελέζ ή που δεν κατάφερνε να εξασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο, έφτασε στο σημείο να κάνει παπάδες και να δημιουργήσει μια εικόνα «άτρωτης» ομάδας στον δικό της περίγυρο. Ε, λογικό είναι αυτός ο περίγυρος να απογοητευτεί όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά, όχι απέναντι στον φούφουτο αλλά κόντρα στην νταμπλούχο Βελγίου.
Η σωστή ανάγνωση των πραγμάτων
Η ΑΕΚ από πέρσι αλλάζει τη μοίρα της, πατώντας πάνω σε σταθερές βάσεις. Η ομάδα αυτή με πρώτο τον προπονητή της, κατάφεραν κάτι σχεδόν ανέλπιστο το οποίο αδικείται από τη βασισμένη στη συναισθηματική φόρτιση κριτική μετά από ένα κακό αποτέλεσμα, είτε την Κυριακή είτε την Τετάρτη. Στη διαδικασία που βρίσκεται αυτή τη στιγμή της ΑΕΚ, η διαχείριση ενός ανεπιτυχούς αποτελέσματος είναι το ίδιο σημαντική με μια νίκη. Γιατί θα έρθουν και ανεπιτυχή αποτελέσματα, δε χρειάζεται να φταίει κάποιος, ούτε κάποια σκοτεινή εσωτερική (ή εξωτερική) συνωμοσία βρίσκεται από πίσω αν χάσουμε.
Το μεγαλύτερο επίτευγμα της ΑΕΚ του Αλμέιδα θα είναι…
Η ΑΕΚ του Αλμέιδα έχει καταφέρει πολλά, αλλά έχει ακόμα αρκετό δρόμο προκειμένου να καταφέρει το ακατόρθωτο: Να υπενθυμίσει σε έναν ταλαιπωρημένο -ποδοσφαιρικά επί μια 20ετία- λαό πώς είναι να γουστάρει την ομάδα του χάσει-κερδίσει, αρκούμενος στο ότι την είδε με τα μάτια του να τα δίνει πραγματικά όλα. Διάβασα μια ανάρτηση ενός παλιού παίκτη της ΑΕΚ στο Instagram η οποία αποτυπώνει όλο το νόημα της ομάδας αυτή την περίοδο. «Τι σημασία έχει ρε σεις το Champions League; Τι ρόλο θα παίξει το Europa League; Φτιάχνει κανείς από εσάς το μπατζετ και δε του βγαίνει; Γιατί να ξενερώσω αν δε πάρω πρωτάθλημα και κύπελλο καπάκι; Πως ήταν η κατάσταση δυο χρόνια πριν και πως είναι σήμερα; Εγώ πέρασα τέλεια στο γήπεδο με την Αντβερπ και θα ξαναπεράσω με τον όποιον αντίπαλο και με το όποιο αποτέλεσμα! Η ΑΕΚ έχει αρχή, μέση και τέλος! Αυτός με τη μιζέρια τη γκρίνια και το αγαπώ όταν νικώ, να φύγει, να πάει αλλού. Όποιος δεν εκτιμά τι είχε και τι έχει, δεν είναι ΑΕΚ». Ο Άκης Ζήκος το έγραψε. Ούτε φίλος μου είναι ο άνθρωπος, ούτε καλά-καλά τον ξέρω. Όμως -με εξαίρεση τη λίγο αφοριστική τελευταία πρόταση γιατί όλοι ΑΕΚ είμαστε- του βγάζω το καπέλο και χαίρομαι που ένας παλιός παίκτης της ομάδας νιώθει τόσο πολύ την κατάσταση.
Μεταγραφές και αναβαθμίσεις
Στο μεταγραφικό κομμάτι θα δούμε τι θα γίνει στην τελευταία στροφή, όμως από πλευράς συμπερασμάτων τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Από την περσινή σούμα των στόπερ βγαίνει μείον ένας μέχρι στιγμής καθώς δεν αντικαταστάθηκε ο Τζαβέλλας μετά την αποχώρησή του. Το επίσης δεδομένο που υπάρχει είναι αυτό που ακούστηκε από τα χείλη του προπονητή: «Δε θα πάρουμε στόπερ απλά για να πάρουμε». Για τους χ, ψ λόγους η ΑΕΚ δεν κατάφερε να βρει έναν κεντρικό αμυντικό που να πληροί τις προϋποθέσεις. Μέχρι στιγμής, τουλάχιστον. Μακάρι να τον βρει στην τελευταία στροφή γιατί υπάρχει ορατότατος κίνδυνος να μη βγει το πράγμα ούτε αριθμητικά σε περίπτωση στραβής. Για τα πλάγια μπακ είναι θέμα απόψεων. Προφανώς ο προπονητής επέλεξε το «κάτι χάνω κάτι κερδίζω» με την επένδυση στους παίκτες που έφεραν το νταμπλ. Λογική προσέγγιση, εμφανής επιδίωξη. Το ότι υπάρχει, όμως, αισθητό περιθώριο βελτίωσης σε δυο θέσεις που η ΑΕΚ έχει αξιοπρεπείς λύσεις αλλά όχι σούπερ, είναι κάτι που επίσης φαίνεται.
Πρώτη τζούρα από ΑΕΚ Β χθες στη Ριζούπολη
Πολύ καλή η πρώτη γεύση της φετινής ΑΕΚ Β στη Ριζούπολη το απόγευμα του Σαββάτου. Όχι τόσο για το αποτέλεσμα (0-4) απέναντι σε έναν πολύ αδύναμο Απόλλωνα (κρίμα που βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση) αλλά για τα πρωτοφανώς πολλά μαζεμένα ενδιαφέροντα πρότζεκτ. Σε (μεγάλη) αντίθεση με την περσινή σεζόν, φέτος στη δεύτερη επαγγελματική ομάδα του συλλόγου υπάρχουν ποδοσφαιριστές με εμφανή προοπτική ανόδου στην πρώτη ομάδα που αξίζει να τους παρακολουθείς. Δεν είναι μόνο ο Ζίνι που θα πάρει ματς με την ΑΕΚ Β, αλλά και οι Λαμαράνα-Ρόκσον (ο τελευταίος δεν έπαιξε), ο νέος Φοφανά (φοβερή εικόνα, δε χαρίζει… κάστανο στις μονομαχίες), ο ανεβασμένος και… πουλέν του Αλμέιδα Ραντόνια, ο Πήλιος (πολύ καλό ματς και αυτός) και ο μικρός Κοσίδης (στόπερ).
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Επειδη στο πρωταθλημα παιζει ρολο και η ενισχυση των ανταγωνιστων σου, ας δουμε και την ενισχυση του παοκ. Μια ομαδα με ιδιο προπονητη με μια βαση πολυ καλων νεαρων, και με τελευταια προσθηκη τον Ντεσποντοφ ενα 26χρονο πολυ καλο εξτρεμ απο Λουντογκορετς με πολλα γκολ και ασιστ.
Θα ειναι πολυ δυσκολη και ανταγωνιστικη η χρονια
Τι άρθρο κι αυτό; Από που να αρχίσεις και που να τελειώσεις...
Μια ερώτηση θα κάνω: Από λογικής απόψεως, η έννοια της "αγέλης" πως συμβαδίζει με το "Γιατί να ξενερώσω αν δε πάρω πρωτάθλημα και κύπελλο καπάκι;"; Δηλαδή και "αγέλη" και "δε βαριέσαι που χάσαμε το πρωτάθλημα" πως συνυπάρχουν;
Έχεις ακούσει αδερφέ την έκφραση Να χαμε να λέγαμε ;
Ωραίοι είναι αυτοί οι τίτλοι και πουλάνε Δεν λέω.
Να ξεκαθαρίσουμε ότι όλοι είμαστε πανευτυχείς και ευχαριστημένοι από την αναγέννηση της ΑΕΚ με τον Ματίας Αλμέιδα.
Παίζοντας όμως με την Ντιναμό και την Αντβέρπ άνοιξαν τα μάτια μας και καταλάβαμε την τεράστια διαφορά του ελληνικού πρωταθλήματος από τα Ευρωπαϊκά.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Και κατά συνέπεια της νταμπλούχου ΑΕΚ από την κάθε Αντβέρπ.
Για να ρωτήσουμε τονΦαν Μπομελ ποιον παίκτη από την ΑΕΚ θα ήθελε ;
Αντίστοιχα εμείς περναμε και πέντε παίκτες από αυτούς.
Ο φιλότιμος υπερπολύτιμος Σιμανσκι για παράδειγμα φαινόταν σαν παίκτης β εθνικής μπροστά στα παιδαρέλια της Αντβερπ.
Όσο λοιπόν για να ακούγεται γκρίνια η περαιτέρω ποιοτική ενίσχυση είναι μονόδρομος αν θέλεις να κάνεις κάτι στην Ευρώπη.
Droit_Au_But η τεχνική ηγεσία εννοείται οτι ήξερε τη διαφορά της ΑΕΚ από τις ομάδες του Ευρωπαϊκού ανταγωνισμού αλλά δουλειά τους είναι να προσπαθούν πάντα να πετυχαίνουν ό,τι καλύτερο μπορούν. Φαίνεται ξεκάθαρα και από το μπατζετ των ομάδων, δεν περιμέναμε τον Αλμέιδα να βγει και να πει οτι η αντβερπ είναι καλύτερη ομάδα αλλά θα κάνουμε ό,τι μπορούμε. Το ταβάνι των μεταγραφών όμως το ορίζει ο Μελισσανίδης όπως ξέρεις.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Σε πιο επίπεδο θέλουμε να είναι ανταγωνιστική η ομάδα ωστε η ποιοτική ενίσχυση στην οποία αναφέρεσαι να είναι επαρκής ? Μπορούμε να καταλάβουμε το ύψος του ποσού που χρειάζεται για να πάρουμε τους πέντε που είπες από την αντβερπ απλά και μόνο για να γίνουμε καλύτεροι από την αντβερπ?
Δεν λείπει μόνο στοπερ από την ομάδα για να κάνει την Ευρωπαϊκή πορεία που θέλουμε, για να σταθείς στο Ch L κρατάς τον Μουκουντί και τους υπόλοιπους από το κέντρο και πίσω τους αλλάζεις. Και μερικούς από μπροστά. Το θέμα είναι αν πάρθηκε αυτή η απόφαση από τον μεγάλο. Απ' οτι φαίνεται δεν πάρθηκε. Με ένα στόπερ άντε και με ένα μπακ δεν ανταγωνίζεσαι Μπαρτσα, Πόρτο και Σαχτάρ αν ήμασταν εμείς στη θέση στης αντβερπ. Ούτε στο Εuropa θα διακριθούμε γιατί πολύ απλά η διαφορά είναι ακόμα τεράστια.
Προφανώς έτσι αποφάσισε ο Μελισσανίδης για φέτος, εμείς τώρα τι θα κάνουμε? θα περιμένουμε να δούμε αν έχει σκοπό να καθιερωθεί στην Ελλάδα και χρονιά με τη χρονιά (γιατί πιο γρήγορα δεν χτίζεις) να βελτιώνεται στην Ευρώπη μέχρι να φτάσει εκεί που θέλει ή θα αρχίσουμε πάλι τα περί καβουριών σε μια χρονιά που το χέρι μπήκε πάλι στην τσέπη έστω και όχι όσο βαθειά θα θέλαμε?
Εν κατακλείδι, θέλει χρόνο για να ανέβει ποιοτικά η ομάδα και να φτάσει εκεί που θέλουμε ακριβώς γιατί η αναβάθμιση που απαιτείται είναι μεγάλη, εφόσον το θέλει και ο Μελισσανίδης. Θα του τον δώσουμε?
Ίσως ο τρόπος που το διατύπωσα να σας κάνει να πιστεύετε ότι λέω κάτι διαφορετικό.
Στην ουσία συμφωνούμε σε όλα.
Πριν τα παιχνίδια με την adverb μας έλεγαν για παράδειγμα οι ρεπόρτερ ότι είμαστε καλύτερη ομάδα από αυτούς.
Φάνηκε τελικά ότι κάθε ένας από αυτούς νέος η μεγαλύτερος είχε πολύ καλύτερες επαφές πάσες ακόμα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ και αντίληψη του χώρου.
Η ΑΕΚ εκείνη τη βραδιά έπαιξα φανταστικά έπιασε πίσω από τις καλύτερες αποδόσεις που είχε ποτέ.
Κι όμως δεν ήταν αρκετή.
Άρα χρειάζεται να συνεχιστεί η δουλειά που έχει γίνει ακόμα μεγαλύτερη ενίσχυση ποιότητας.
Έστω μακροπρόθεσμα.
Ναι φίλε μου Droit_Au_But εμείς κατά βάση συμφωνούμε, όμως βασική προυπόθεση της έστω και μακροπρόθεσμης αναβάθμισης είναι η υπομονή η οποία αγνοείται από μία μερίδα φιλάθλων, είναι αυτονόητο οτι πρέπει να δώσουμε χρόνο στον Μελισσανίδη και η ερώτηση απευθύνοταν ρητορικά σε όλους όσους την διαβάσουν εδώ μέσα.
Τα μέχρι τώρα βήματα έγιναν με τη σωστή σειρά: γήπεδο, προπονητικό team, παίκτες. Ας περιμένουμε να... ΣΥΝΕΧΕΙΑ δούμε μέχρι που θα την φτάσει. Αν μη τι άλλο του το οφείλουμε.
Βρε άνθρωπε εσύ περίμενες να παίξουμε Ευρώπη για να γνωρίσεις ότι οι ελληνικές ομάδες (κι εμείς μέσα) στην Ευρώπη θέλουμε πολλά ψωμιά για να είμαστε υπολογίσιμοι;
Αναφέρεις την Αντβερπ και τους παίχτες σαν να τους ζηλεύεις. Το έμαθες φυσικά ότι πηρε πρωτάθλημα μετά από 50 χρόνια περίπου και συμμετέχει πρώτη φορά στο τσουλου. Έφτιαξε κι αυτή μια χρονιά καλή... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ομάδα από ένα πρωτάθλημα που χρόνια τώρα δεν μας βλέπει.
Οι ομάδες χτίζονται με υπομονή. Πέρυσι πήραμε νταμπλ και φέτος μερικοί ονειρεύονται και τελικό Κονφερενς. Στην ουσία υπάρχει υπέρμετρη απογοήτευση επειδή η ομάδα δε συμβαδίζει με παράλογες απαιτήσεις.
Και ποιος δε θα ήθελε τελικό Κονφερενς. Δεν είμαστε ακόμη σε τέτοιο επίπεδο. Μακάρι να γίνουμε σε 1-2 χρόνια. Όλοι το θέλουμε. Αλλά αν δεν γίνει φέτος μη ζητάμε κεφάλια και να τους βγάλουμε όλους άχρηστους. Μέχρι και τον Πονσε ήδη αρκετοί τον βάλαμε στη λίστα των αχρήστων.
Αυτό που συμφωνείς με όλα όσα είπα αλλά ξεκινάς με το βρε άνθρωπε να το ψάξεις
Πραγματικό έγκλημα αν η ομάδα δεν αποκτήσει στόπερ και προαιρετικά δεξί μπακ ...το θέμα θα είναι και ποσοτικό πλέον και όχι μόνο ποιοτικό. Αν μας εξέθεσε η επίθεση της Αντβέρπ και της Διναμό φανταστείτε τι θα κάνουν πιο σοβαρές επιθέσεις όπως των αντιπάλων μας στην Ευρώπη ή και των εγχώριων αντιπάλων μας που έχουν ενισχυθεί σημαντικότατα φέτος.. Σοβαρευτείτε πριν είναι πολύ αργά αλλιώς μην ζητάτε να πέσουν κεφάλια σε περίπτωση αποτυχίας που διαφαίνεται αν παραμείνουμε... ΣΥΝΕΧΕΙΑ στάσιμοι... Μόνο με επίθεση δεν κερδίζονται οι τίτλοι και οι πορείες !
O ΓΑΛΛΟΣΜΑΡΟΚΙΝΟΣ ΣΕΝΤΕΡ ΜΠΑΚ ΑΝΕΜΠΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΙΞΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Ο ΑΞΕΛ ΤΟΥΑΝΖΕΜΠΕ (ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ)... ΠΑΡΤΕ ΕΝΑ ΣΕΝΤΕΡ ΜΠΑΚ ΜΕΧΡΙ ΑΠΟΨΕ, ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΕΝΙΣΧΥΟΝΤΑΙ...!!!!
Πρωί - Μεσημέρι - Βράδυ πριν τον ύπνο από 10 επαναλήψεις για 6 μήνες μήπως και καταλάβουμε !!!! ΑΜΑΝ πιά ...
«Τι σημασία έχει ρε σεις το Champions League; Τι ρόλο θα παίξει το Europa League; Φτιάχνει κανείς από εσάς το μπατζετ και δε του βγαίνει; Γιατί να ξενερώσω αν δε πάρω πρωτάθλημα και κύπελλο καπάκι; Πως ήταν η... ΣΥΝΕΧΕΙΑ κατάσταση δυο χρόνια πριν και πως είναι σήμερα; Εγώ πέρασα τέλεια στο γήπεδο με την Αντβερπ και θα ξαναπεράσω με τον όποιον αντίπαλο και με το όποιο αποτέλεσμα! Η ΑΕΚ έχει αρχή, μέση και τέλος! Αυτός με τη μιζέρια τη γκρίνια και το αγαπώ όταν νικώ, να φύγει, να πάει αλλού. Όποιος δεν εκτιμά τι είχε και τι έχει, δεν είναι ΑΕΚ».
Τα τελευταια νεα αν ισχυουν, ειναι,επιστρεφει ο Τζαβελας δηλωνεται στην ΟΥΕΦΑ στον αριθμο των ελληνων παικτων,και γινεται αγωνας για κοινοτικο μπακ να παιζει δεξια και αριστερα.
Έλα απλά πες μου ότι κανείς πλάκα.....de ja vu 2018 απλά τοτε μπήκαμε και σε ομίλους c.l...
Πιστεύουμε στην ομαδα και την θεωρούμε φαβορί για ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ και φέτος.
Επίσης πιστεύουμε ακόμα ότι με λίγη τύχη θα μπορέσουμε να πάρουμε την Τρίτη θέση στον όμιλο και την συνέχεια στην Ευρώπη .
Κανείς δεν κρίνει την ομαδα και τον προπονητή μετά τις υπερβάσεις που κάνουνε αλλά..τον σχεδιασμό.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Πήραμε τον πινεδα τόσο νωρις που ήτανε και το νο1 στοίχημα του καλοκαιριού και δεν έχουμε πάρει μετά από ένα ολόκληρο καλοκαίρι έναν κεντρικό και έναν ακραίο αμυντικό και το αποτέλεσμα είναι να δεχόμαστε φτηνά γκολ που μας στοίχισαν μια πρόκριση σε όμιλο τσου λου με ότι συνεπάγεται και μια ισοπαλία στο πρωτάθλημα σε ενα απο τα πιο εύκολα θεωρητικά ματς που έχει να δώσει φέτος η ομαδα.
Είναι Κριμα γιατί φέτος οι δυο απο τις 3 αντίπαλες ομάδες (παοκ,οσφπ) ξεκινάνε απο το 0 ενω εμείς ξεκινάμε για πρώτη φορά μετά απο χρόνια σαν φαβορι..
Σήμερα η ομάδα επιβάλλεται να πατήσει 3-4 γκαζιές (γκολ) για να ξεμπουκώσει το μηχάνημα! Όλα είναι θέμα καλής ψυχολογίας και momentum. Πρέπει όλοι να έχουμε πίστη στην ομάδα και θα μας το ανταποδώσει ξανά! Δεν έχω αμφιβολία!
Τυφλή πίστη στην αγέλη και σε όλα τα παιδιά που κοινή παραδοχή είναι απο τους καλύτερους χαρακτήρες που είχε ποτέ η ΑΕΚ . Ανεξαρτητου αποτελέσματος σήμερα η ομάδα σύντομα θα ξαναβρεί τον δρόμο της και τον Μάιο όλοι μαζί θα το γιορτάζουμε ξανά . Και στα δύσκολα όλοι δίπλα σας παιδιά !!!!! VAMOS AEKARA !!!!!
Εγώ παίδες δεν καταλαβαίνω γιατί μετά από μια καταπληκτική χρονιά που πήραμε και τις 2 κούπες ,"κάνουν πίσω " κι ενώ οι άλλοι ενισχύονται εμείς κάναμε 3(?)......μόνο μεταγραφές..!
Δε μιλάω μόνο για την Ευρώπη.
Πώς όμως θα βγάλουν τέτοιο πρόγραμμα οι παίχτες..?.....
Μα ούτε τον ....Τζαβέλα δεν αντικατέστησαν...!... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Δεν απαιτώ να πάρουμε πρωτάθλημα, ας μην πάρουμε, αλλά βλέπω πρακτικές που δεν μου αρέσουν και νομίζω σε κανέναν...!!!!....
Και δε νομίζω ότι είναι οικονομικό το θεμα...!!!......
Γνωρίζω ότι είμαστε στο χτίσιμο, αλλά δώστε σ αυτόν τον "πρωτομαστορα" 2 καινούρια υλικά να κάνει κάτι ακόμη καλύτερο...!
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΕΦΤΩ ΕΞΩ 100%...ΘΑ ΤΟΘΕΛΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ...!!!
Καλό μεσημέρι σε όλους.
Μπράβο! Τα λόγια του Ζήκου με εκφράζουν απόλυτα. Υπάρχει στο κλίμα μια απογοήτευση λες και χάθηκαν όλα. Λες και η ομάδα διαλύθηκε. Λες και θα βγούμε σίγουρα 4οι, με μηδέν βαθμούς στο Europa.
Ευτυχώς στο γήπεδο που πήγα για πρώτη φορά με την Αντβέρπ δεν υπήρξε αυτή η αίσθηση και ευτυχώς. Πολύ γκρίνια (στα social) από μεγάλη μερίδα οπαδών μας επειδή δεν πήγαμε CL. Κι εγώ να πω την αλήθεια... ΣΥΝΕΧΕΙΑ στεναχωρήθηκα αλλά στην αρχή του φετινού ταξιδιού έλεγα ότι ρεαλιστικά για πρόκριση και για τα ελληνικά δεδομένα Europa ή Conference. Άλλη αίγλη το CL, αλλά θα έρθει κάποια στιγμή και αυτό είναι βέβαιο κατά τη γνώμη μου. Πλέον η ομάδα έχει γήπεδο, έχει πολύ καλό προπονητή και διοίκηση που στηρίζει.
Στα μεταγραφικά υπάρχει απαισιοδοξία που την καταλαβαίνω. Ειδικά για την άμυνα. Όμως ο Αλμέιδα έχει δείξει ότι θέλει συγκεκριμένα πράγματα και επενδύει πολύ στην ομοιογένεια και το κλίμα. Κι εγώ θα ήθελα 2 πολύ καλύτερα μπακ, 1 αμυντικό σούπερ, έναν καλύτερο στη θέση του Σιμάνσκι και ένα τέρμα. Θα γίνει και αυτό κάποια στιγμή. Αλλά δεν γίνεται να μην δείξουμε εμπιστοσύνη στον άνθρωπο που μας μεταμόρφωσε. Που μας έκανες τις Κυριακές να είναι τόσο ανυπόμονες στο να έρθουν.
Οπότε μπράβο στα λόγια του Ζήκου. Εγώ χαίρομαι ιδιαίτερα που επιτέλους σήμερα είναι η μέρα που θα δω ξανά την ομαδάρα.
Ο καθένας δικαιούται να έχει άποψη.
Κανείς όμως δεν έχει το δικαίωμα να κρίνει ποιος είναι και ποιός δεν είναι ΑΕΚ.
Πόσο μάλλον αν είναι δημόσιο πρόσωπο της οικογένειας της ΑΕΚ.
Δεν χαρηκα που δεν ειμαστε τσουλου αλλα και το Γιουροπα μια χαρα ειναι αυτο που με αννσυχει ειναι οτι δεν εχουμε παρει στοπερ και δεξι μπακ ακομα ,αν χασω απο τον Αγιαξ Μαρσειγ ή Μπράιτον ΟΚ αλλα οχι διασυρμους.
Με γεμιζει οτι γινετε δουλεια για το μελλον με τις ακαδημιες (και το σκαουτινγκ), τις εγκαταστασεις και το γηπεδο (ολοι μιλανε για την δυναμικη του ακομα και παικτες μεγαλων... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ευρωπαικων κλαμπ)
Μπραβο στο Πελαδο τους συνεργατες του ,τους παικτες , τον Μελ και ενα μεγαλο μπραβο στους φιλαθλους που γεμιζουν το γηπεδο χωρις κροτιδες και καπνογονα μονο με την φωνη ειναι ο 12ος παικτης.
Παντα ΑΕΚ στα ομορφα Ενωση στα δυσκολα.
Ας μην ωραιοποιούμε καταστάσεις. Ενώ στην επίθεση έγινε το τέλειο, δηλαδή αγοράστηκε ο Πινεδα, ανανέωσε ο Λιβάι, ήρθε ο ποιοτικός Πιζάρο και ο Πόνσε που για αναπληρωματικός σέντερ φορ είναι πολυτέλεια, στους σέντερ μπακ έγινε πατάτα. Μείναμε με τους Βίντα-Μουκου, ο Μουκου μπορεί να πάει και στο Κοπα Αφρικα, ενώ ο Μήτογλου μόνο δίπλα σε κάποιο έμπειρο στέκεται καλά, δίπλα στον Χρυσόπουλο ήταν εξίσου τραγικός με τον μικρό. Έπρεπε να έχει μείνει ο Τζαβάλας, αφού δεν είχε... ΣΥΝΕΧΕΙΑ κλειστεί κάποιος και στο φινάλε αν βρεθεί κάποιος, ας πάει 5ος στην ιεραρχία, τόσα ματς έχουμε να παίξουμε και σιγά το συμβόλαιο που έχει ο Τζαβέλας. Με Τζαβέλα-Μήτογλου, θα είχαμε κάνει μια χαλαρή νίκη στην πρεμιέρα και θα πηγαίναμε με καλύτερη ψυχολογία και με τους Βέλγους και σήμερα. Εδώ που ήρθαν τα πράγματα, πρέπει να πάμε σε μια ακριβή μεταγραφή σέντερ μπακ, ας μην ξεχνάμε ότι στους ομίλους του Ευρώπα θα ζήσουμε μια συνθήκη που δεν μας έχει ξανατύχει επι Αλμέιδα, να ήμαστε δηλαδή σε θέση άμυνας. Πέρσι και στο Καραισκάκη και στην Τούμπα και στην Λεωφόρο, ήμασταν αυτοί που είχαν την πρωτοβουλία, στο Ευρώπα δεν θα είναι έτσι. Θα πρέπει να μπορούμε να απορροφήσουμε πίεση.