Γάλλος είναι ο διαιτητής που όρισε η UEFA για το πρώτο ματς της ΑΕΚ με την Αντβέρπ στην Αμβέρσα. Πρόκειται για τον Φρανσουά Λετεσιέ, ο οποίος θα διευθύνει το ματς της Τρίτης (22:00).
Ο Λετεσιέ είχε σφυρίξει την προηγούμενη Τετάρτη στο Φάληρο και τον τελικό του Super Cup ανάμεσα στην Μάντσεστερ Σίτι και τη Σεβίλλη. Επίσης, ο 33χρονος Elite διαιτητής, είχε σφυρίξει το Κοσσοβο – Ελλάδα τον Σεπτέμβρη του 2021 για τα προκριματικά του Μουντιάλ, ενώ τον περασμένο Απρίλη είχε διευθύνει το Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ για τα πλέι οφ.
Βοηθοί του θα είναι οι Σιρίλ Μουνιέ και Αλέξις Ογκέρ, ενώ 4ος θα είναι ο Σουηδός Λούκας Φέντριχ. Στο VAR ορίστηκε ο Ελβετός Φενταγί Σαν με βοηθό τον συμπατριώτη του Λιονέλ Τσουντί.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ομόγλωσσός τους
Δεν μιλάνε γαλλικά στην Αμβέρσα. Είναι στη μεριά του Βελγίου που μιλάνε φλαμανδικα, μια διάλεκτο των ολλανδικων!
Και όχι μόνο αυτό… Βέλγοι και Γάλλοι δεν συμπαθιο6νται και πολύ