Στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου, για τη ρεβάνς με την ΑΕΚ στην Αγιά Σοφιά, ο Ιγκόρ Μπίστσαν τόνισε πως την Ντινάμο θα την περιμένει μια καυτή ατμόσφαιρα ενώ αφού μίλησε με εξαιρετικά λόγια για την Ένωση πρόσθεσε πως «Ξέρουμε ότι θα πρέπει να είμαστε στην κορυφή της απόδοσής μας για να πετύχουμε τον στόχο μας»
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπίστσαν:
«Όλα είναι ξεκάθαρα, μας περιμένει μια δύσκολη πρόκληση, ένα δύσκολο έργο. Πρέπει να νικήσουμε, θέλουμε να νικήσουμε. Πιστεύουμε στους εαυτούς μας, θα ρίξουμε τους εαυτούς μας στη μάχη, θα δώσουμε το μάξιμουμ και πιστεύουμε ότι θα είναι αρκετό για να νικήσουμε και να προκριθούμε», ανέφερε αρχικά ο Μπίτσκαν.
Για την ατμόσφαιρα που περιμένει στην Ελλάδα, καθώς και ως παίκτης έχει αντιμετωπίσει την ΑΕΚ: «Έπαιξα σε ένα διαφορετικό γήπεδο, δεν ξέρω αν είναι ρεαλιστικό να κάνουμε τη σύγκριση. Ξέρω τι είναι ένα γήπεδο τέτοιου τύπου και πώς είναι η ατμόσφαιρα σε τέτοια παιχνίδια. Είναι ξεκάθαρο πως θα είναι… κολασμένη και έξτρα καυτή, αλλά ας προσπαθήσουμε να βγούμε από το ηφαίστειο με τα χέρια μας ψηλά».
Για την κατάσταση στην ομάδα: «Θα δούμε για την κατάσταση. Δεν προπονήθηκαν όλοι μετά το παιχνίδι. Όσο για τη διαθεσιμότητα για το παιχνίδι, έχουμε αποφασίσει ότι θα δούμε ποιους θα έχουμε για να παίξουν».
Για το τι ρεβάνς περιμένει: «Είχα ξαφνιαστεί που δεν είχα δεχτεί ερώτηση για την ΑΕΚ πριν το πρώτο παιχνίδι, αλλά τώρα είναι ξεκάθαρο τι ομάδα είναι. Μερικοί που έπαιξαν είπαν ότι είναι η καλύτερη ομάδα σε αυτή τη φάση της διοργάνωσης. Το πρώτο παιχνίδι είχε δύο διαφορετικά ημίχρονα. Βγήκαν πιο δυνατοί στο δεύτερο μέρος και φάνηκε ότι ήταν. Η αλήθεια είναι με την ισορροπία δυνάμεων είναι δύσκολο να κρίνεις, αλλά ξέρουμε ότι θα πρέπει να είμαστε στην κορυφή της απόδοσής μας για να πετύχουμε τον στόχο μας. Η αντίπαλος είναι σκληρή, έμπειρη, επιθετική και δεν είναι ασταθής, γι’ αυτό απαιτείται υψηλό επίπεδο από εμάς».
Για την κατάσταση του Μάρτιν Μπατούρινα: «Δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση, έχει κάποιου είδους ιό, πυρετό και προπονείται λίγο, γι’ αυτό θα δούμε. Ελπίζω ότι οι Μίσιτς και Σπάσιτς θα είναι έτοιμοι, θα το δούμε στην προπόνηση».
Για το αν έκαναν προπόνηση στα πέναλτι: «Πρέπει σίγουρα να συμφωνήσουμε ότι έχουμε 11 παίκτες, τουλάχιστον αυτή τη στιγμή, και κάνουμε πράγματα για να είμαστε έτοιμοι».
Για το τι περιμένει γενικά στην Αθήνα και τους δρόμους: «Περιμένω τα ίδια που αντιμετώπισαν εκείνοι εδώ. Δεν υπήρξαν προβλήματα, ένιωσαν ασφαλείς. Το περιμένω αυτό επίσης στην Αθήνα».
Για την καλή πορεία των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη φέτος: «Το πρωτάθλημά μας είναι αναπτυσσόμενο, το δικό τους είναι ανταγωνιστικό, επενδύουν πολλά χρήματα, έχουν έμπειρους παίκτες. Είναι εστιασμένοι στο αποτέλεσμα επειδή ο ανταγωνισμός τους αναγκάζει, δεν κάνουν πολλά πειράματα, αποκτούν καλούς παίκτες, είναι σχεδόν όλοι διεθνείς. Δεν είναι τυχαίο. Χτίζονται γήπεδα, οι οπαδοί θέλουν ποιότητα και αποτελέσματα».
Για την αγωνιστική πτώση της Ντιναμό στο δεύτερο ημίχρονο: «Αναλύσαμε, κάθε ομάδα πέφτει στο δεύτερο ημίχρονο, γι’ αυτό υπάρχουν οι αλλαγές. Δεν είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να πάμε σε αυτή την κατεύθυνση, αν δεν πέσαμε λόγω φυσικής κατάστασης, εκείνοι βελτιώθηκαν στο δεύτερο μέρος. Αν ήταν θέμα φυσικής κατάστασης, θα συνέβαινε από το 60’ ή το 70’ αλλά εκείνοι μπήκαν δυνατά από το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Σε προηγούμενα παιχνίδια δεν είδα πτώση, εκτός από το πρώτο παιχνίδι με τη Χάιντουκ για το Super Cup. Η φυσική κατάσταση δεν είναι πρόβλημα».
Τέλος, για τις πιθανές μεταγραφές: «Δεν θα κάνω κάποιο σχόλιο, η προσοχή μας είναι στο παιχνίδι. Τα έχουμε πει εδώ και καιρό, αλλά δεν θέλω να μιλήσω άλλο γι’ αυτό».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!


Για αυτούς που λένε για "άνετες νίκες" και τέτοια,να τους προτρέψω να δουν τις κοστολογήσεις τών ομάδων,και μη μου πείτε "δεν παίζουν τα μπάτζετς",και άλλα κλισέ! Στο α' ημίχρονο θα μπορούσε να ήταν και 2-0 το σκορ και 1-0 και 0-1. Και τα μπάτζετς παίζουν,και τα τσιμέντα παίζουν και κυρίως οι αποδόσεις των δύο ομάδων. Αυτά τα λέω για να μήν έχουμε μιρλιές σε περίπτωση που δεν περπατήσουμε στο 'α. Προσωπική μου άποψη και επιθυμία φυσικά,να μπούμε με τη φορά που κλείσαμε στο πρώτο παιχνίδι,και... ΣΥΝΕΧΕΙΑ μαζί με τον κόσμο να προηγηθούμε,και να τους μεταφέρουμε το άγχος να ανοιχτούν! Καλή επιτυχία στην ΑΕΚΑΡΑ μας
Όπως σεβάστηκαν την ομάδα μας εκεί πάνω έτσι και μεις πρέπει να κάνουμε εδώ η ομάδα δεν φταίει για τους καμένους θα μπούμε μέσα και θα κάνουμε αυτό που ξέρουμε να κερδίσουμε και να τελειώνουμε μόνο ΑΕΚ και όμορφα στο γήπεδο χωρίς καπνογωνα και ιστορίες και μόνο με την φωνή μπορούμε να τους τελειώσουμε
Ο πιο αξιοπρεπής απ'όλο τον οργανισμό της Ντινάμο.
Καλως τα 3-0!!
επειδη ειναι μπαλα και κυλαει και ξερουμε οτι τα παιχνιδια δεν βγαινουν παντα οπως τα περιμενουμε...ας ευχηθουμε καλη επιτυχια
forza AEK
Αύριο έχει :
‘Ψεκάστε σκουπίστε τελειώσατε’
Σιγά την ομαδούλα που την είχανε και για φαβορί.
Πιο πολύ φοβάμαι μην μας κάνουν καμία ζημιά οι Βέλγοι .
Ανάθεμα την ώρα και τη στιγμή που κληρωθήκαμε με αυτούς.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Όχι για αγωνιστικούς λόγους ,αλλά γιατί θα ζούσε ο ΜΙΧΑΛΗΣ .
Αδερφέ μετρημένα τα λόγια μας, 1 γκολ μπροστά είμαστε δεν έχει τελειώσει τίποτα. Σαν να μην έχει γίνει καν το πρώτο ματς είναι βασικά. Σιγά την ομαδούλα που την είχανε για φαβορί όμως μέχρι να πάρει μπρος η ομάδα στο 2ο ημίχρονο στο πρώτο μπορούσε να γράψει και μέχρι 4 το κοντέρ για αυτούς αν ήταν λίγο πιο αποτελεσματικοί....όλοι ΑΕΚ ειμαστε ωστόσο μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Χαμηλά την μπάλα και αύριο τα μεσάνυχτα θα έχουμε το μυαλό μας στους Βελγους που λες. Κάθε χρόνο ομίλους... ΣΥΝΕΧΕΙΑ τσουλού είναι η Ντιναμό, βγάζει παίχτες που πουλούνται εκατομμύρια κάθε χρόνο, μέχρι και ο κεντρικός σου αμυντικός ο Βίντα εκεί ήταν πριν πάει στην Τουρκία....διπλάσιο σε αξία Budget από εμάς....ναι και εγώ μαζί σου πως θα περάσουμε αλλά όχι και θυριράμβους από τώρα. Αύριο είναι το δύσκολο παιχνίδι, όχι αυτό στην Κροατία που έγινε. Ειδικά τώρα που οι προπονητές έχουν διαμορφώσει εικόνα σχετικά με τα Playstyle της κάθε ομάδας.
ΜΟΝΟ ΑΕΚ....ΑΥΡΙΟ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΕΤΑΛΟ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΔΙΑΖΩΜΑ ΜΑΥΡΕΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ..... !!!
Ολο το γηπεδο πρεπει να ειναι με μαυρα, σε γηπεδο θα ειμαστε εξαλου, οχι σε καμια δεξιωση, ενα μαυρο μπλουζακι να το βαλουν ολοι την ωρα που θα ειναι στο γηπεδο.
Ήθελα να γράψω το εξής : Οι παίκτες είναι επαγγελματίες και θα παίξουν για την ομάδα τους και τον εαυτό τους. Δεν πρέπει να μπερδεύουμε τους φανατικούς εγκληματίες οπαδούς τους με τους παίκτες και το προπονητικό team της Δυναμό, αυτοί δεν έχουν καμιά ευθύνη για τα γεγονότα που μας πλήγωσαν όλους. Η διοίκηση της ομάδας τους πιθανόν να έχει ευθύνες, όχι όμως ο προπονητής και οι παίκτες του. Τούς οφείλουμε σεβασμό και φυσικά οφείλουμε να τους κερδίσουμε.
Ακριβως ετσι ειναι.
Σιγουρα με Αλμειδα η ομαδα ποτε δεν υποτιμα και δεν βγαινει στον αγωνιστικο χωρο με επαρση παρα μονο ως μαχητες.
Παμε να αρχισουμε απο εκει που τελειωσαμε το δευτερο ημιχρονο.
Για την ιστορια μας... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Για την ΑΕΚ
Για τον Μιχαλη.
Έφαγε τη φάπα του και έμαθε!
Βάλτε τα κουστούμια σας και ελάτε να μας απολαύσετε δεν έχεις πάρει χαμπάρι ότι είδη χάνετε 1-0 από εμάς τον κόσμο.!!!
Από Δεκελείας...
Δύσκολος αγώνας θα πρέπει να πάμε σαν να μην υπάρχει το πρώτο αποτέλεσμα και αυτή θα τα δώσουν όλα για να προκριθούν δεν είναι τυχαία ομάδα εμείς όμως πιστεύω είμαστε καλύτεροι η σοβαρή ΑΕΚ δεν θα έχει πρόβλημα Φόρτσα Αεκάρα
Ξέρει κανείς αν θα παίξουν οι προς πώληση παίκτες τους;
πιστευω θα παιξουν, ελπιζω οχι χαχα
Πολύ μετρημένο τον βλέπω, για να μην πω χεσμένο. Τουλάχιστον δείχνει μία σοβαρότητα και ξέρει ότι δεν θα περάσει καλά στην Αγιά Σοφιά!
Δεν μπορει να πει κανενας ομως πως δεν ειναι σοβαρος ανθρωπος και με μετρημενα λογια, οχι προκλητικος σαν τον ρουμάνο του μπαοκ.