Τα τελευταία νέα της ΑΕΚ, ενόψει της αυριανής ρεβάνς με την Ντινάμο μετά τη νίκη με 2-1 στο Ζάγκρεμπ, μετέφερε ο Κώστας Κετσετζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.
«Βρισκόμαστε παραμονές της ρεβάνς της ΑΕΚ με την Ντινάμο. Οι Κροάτες δεν θα κάνουν προπόνηση στη Νέα Φιλαδέλφεια, ούτε θα παραχωρήσουν εδώ συνέντευξη Τύπου. Η στάση τους βοηθάει κάπως την κατάσταση. Ας ελπίσουμε ότι θα είναι μία ήρεμη μέρα για την άφιξη της κροατικής αποστολής. Θα υπάρξουν, παράλληλα, αυξημένα μέτρα για την είσοδο στο γήπεδο. Δεν θα μπει κανείς χωρίς εισιτήριο και πρέπει να έχει στη διάθεσή του την αστυνομική του ταυτότητα, γιατί μπορεί να υπάρξει και ταυτοποίηση κατά την είσοδο», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.
«Σήμερα είναι η τελευταία προπόνηση. Θα δούμε αν θα γίνουν αλλαγές, ενώ πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας πως την Τρίτη η ΑΕΚ δίνει ματς στο Βέλγιο με την Αντβέρπ για τα πλέι οφ του Champions League. Δεν ξέρω αν αυτή η προοπτική μπορεί να επηρεάσει τις σκέψεις του Αλμέιδα για το συγκεκριμένο ματς. Η Ντινάμο είναι μία ομάδα που έχει κάνει προκρίσεις με ανατροπές και νίκες στην έδρα του αντιπάλου», πρόσθεσε.
Και συνέχισε, λέγοντας: «Διαθέτει αξιόλογο και έμπειρο ρόστερ, κάτι που αποδεικνύεται και από τα αποτελέσματά της στην Ευρώπη. Η ρεβάνς είναι εξίσου δύσκολη με το πρώτο παιχνίδι. Η ΑΕΚ, όμως, μπορεί και το απέδειξε στην Κροατία. Τώρα στο γήπεδό της θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτική και δεν πιστεύω ότι θα μπει στο γήπεδο, πιστεύοντας ότι έχει περάσει. Το όποιο ερώτημα είναι αν θα υπάρξουν αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!


δηλαδη εμπιστευεστε τους μπατσους, που επετρεψαν στα νεοναζι καθαρματα να σκοτωσουν το Μιχαλη στο γηπεδο μας, να μας ελεγξουν;
ειστε σιγουροι πως δε θα ειναι προκλητικοι ωστε να δημιουργηθουν εντασεις πριν τον αγωνας
Καλησπέρα αδέρφια! Δίνω 2 ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ στην θύρα 48 γιατί δυστυχώς δεν θα καταφέρω να βρεθώ στο αυριανό μάτς...Όποιος ενδιαφέρεται να σχολιάσει να επικοινωνήσουμε,είναι κρίμα να μείνει εκτός κόσμος από αυτό το τόσο κρίσιμο παιχνίδι! FORZA AEKARA...
Αδερφέ έχεις κάποιος eMail να μου δώσεις ? Γιατί ενδιαφέρεται ένα φιλαράκι για ένα εισιτήριο για τον αγώνα.
Σε ευχαριστώ
Καλησπέρα φίλε μου.
Στείλε μου email
Σημαντικό Κέτσε πώς θα λειτουργεί αυτό με τις ταυτότητες και αν μπορείς μάθε και πες μας. Αν είμαι επαρχία διακοπές και δώσω το διαρκείας μου σε αδερφό δεν θα μπορέσει να μπει ή μπορεί να δείξει τη δική του ταυτότητα και να μπει?
Για κροατες θα ψάχνουν, δε θα κανουν ταυτοποίηση ονομαστικου εισητήριου.
ελπιζω να μην υπαρχει θεμα, γιατι πολλοι εχουν δωσει τα εισητηρια τους ή το διαρκειας τους για αυτον τον αγωνα σε καποιον αλλον για τον χ ψ λογο αρα τα αμκα ειναι διαφορετικα απο τη καρτα φιλου κλπ
Τι ακούμε;;;;; πάμε καλά ή λόγω ζέστης;;;; τι αλλαγές λέτε; Απρίλιο είμαστε και έχουν παίξει 40 παιχνίδια και χρειάζεται ξεκούραση;;;; θα ξεχάσουμε την μπάλα που παίζαμε 20 χρόνια;;;; έλεος πλέον
Κανένα στόπερ θα πάρουμε ;
Εδώ ο κόσμος χάνεται....βαρκούλες αρμενίζουν. Αυτό σε νοιάζει εσένα ή να προκριθούμε; Σ'ιγουρα χρειαζόμαστε άλλον έναν αλλά αυτό αφού περάσουμε. Το ρόστερ μας είναι φοβερό και έχεις και Γεμπόα και τον άλλον που ξεχνάω.
Ενω εχεις απολυτο δικιο οτι χρειαζομαστε στοπερ(με 3 σεντερ μπακ χρονια με 3 διοργανωσεις δεν βγαινει) εφαγες πολλα dislike με τον τροπο που το εγραψες..ο αλμειδα εχει θεσει πρωταρχικο στοχο(πριν ακομα γινουνε οι μεταγραφες που γινανε) το σντερ μπακ οποτε 101% θα αποκτηθει..απλα αφου δεν μπορεσανε να κλεισουνε πριν την προετοιμασια δεν υπαρχει λογος βιασυνης.πανε για την καλυτερη δυνατη λυση,για παιχτη που πιο νωρις δεν θα δεχοτανε να ερθει Ελλαδα..εχω την εντυπωση οτι μετα την... ΣΥΝΕΧΕΙΑ προκριση με ντιναμο θα σκασει μεταγραφη σεντερ μπακ και μαλιστα πολυ δυνατη..
Ναι αμέ! Εσένα! Για στείλε βιογραφικό, αστροπελέκι!
Αυτό που συμβαίνει στην ΑΕΚ είναι μοναδικό. Σάββατο μεσάνυχτα θα ξέρει σίγουρα αν Τρίτη παίζει στην Αμβέρσα! Κυριακή ή ομάδα πρέπει προφανώς να κάνει αποφόρτιση, Δευτέρα να πετάξει για Αμβέρσα και τρίτη να παίξει ουσιαστικά χωρίς καμία προετοιμασία πάνω στον συγκεκριμένο αγώνα ένα παιχνίδι που κρίνει την είσοδο της ομάδας στο Champions league. Καλά είναι δυνατόν να μην έχουμε ζητήσει να γίνει το παιχνίδι έστω Τετάρτη? Κι αν το έχουμε κάνει που κάτι τέτοιο δεν το έχω διαβάσει... ΣΥΝΕΧΕΙΑ πουθενά να μην γίνει δεκτό από την ουεφα? Είναι το αυτονόητο.
ΕΞΩ ΣΙΝΤΙΜΠΕ, ΕΛΙΑΝΣΟΝ ΑΥΡΙΟ...ΡΟΤΑ Κ ΝΟΡΝΤΙΝ..ΟΙ ΑΛΛΟ 9 ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΑΝ ΣΤΗΝ ΚΡΟΑΤΙΑ...
Δεν είναι λογικό να λέμε μιας που πρώτον έχουμε κερδίσει 1-2 και είναι ένα σκορ που μπορεί ανατραπεί και δεύτερον την στιγμή που παίζεις με την Ντιναμο Ζαγκρεμπ και όχι με την Λαμία.Θέλει προσοχη,σοβαρότητα,αποφασιστικότητα και ιδανικά ένα γκολ μέχρι το 20 για να διαλυθεί η ψυχολογία της Ντιναμο.
Υ/Γ:Η ομάδα θέλει στόπερ,αριστερό μπακ και παίκτη για αλλαγή του Γκατσι.
Η ομαδα θελει στοπερ, 6αρι και τον Παλμα...
Αδερφέ ο Πάλμα με τους περιορισμούς που υπάρχουν στους ξένους για την αποστολή, δε χωράει.
Ήδη έχουμε 7 και επιτρέπεται να έχουμε μέχρι 5 στην αποστολή.
Μια ερώτηση,μου έστειλε φίλος φωτογραφία το διαρκείας του μιας και είναι διακοπές,θα μπορέσω να μπω και αν θα έχω θέμα αν μου ζητήσουν την ταυτότητα μου??Πάμε γερά με μυαλό για την προκριση!!!!!
Παρα πολυ δυσκολο παιχνιδι και στην ψυχολογικη διαχειριση. Η Ντιναμο διαθετει πολυ καλη ενδεκαδα. Η μεγαλη της διαφορα απο την ΑΕΚ ειναι στο βαθος του ροστερ. Γι αυτο και πιστευω οτι ο Μπισκαν θα αργησει να κανει αλλαγες αυτη την φορα.
Ειναι τρομερα αυτα τα πραγματα που ακουμε. Εχουμε ενα δυσκολο ματς για προκριση με διαφορα 1 γκολ και μιλαμε για αλλαγες απο μηνα Αυγουστο. Αλλαγες για ποιον λογο, μηπως εχουν κουραστει οι παικτες? Τοσο καιρο δεν μιλαμε για βαθος ροστερ που εχει η ομαδα? Τοσο καιρο δεν λεμε οτι δεν εχει ρυθμο λογω ελλειψης παιχνιδιων? Ε να τα παιχνιδια, ηρθαν.
Το κακο ειναι οτι καποιοι θα πανε για φασαρια και αλλοι θα πανε για ματς στυλ φιεστας. Δεν εχει τελειωσει τιποτα ακομα, εχουν τεχνιτες παιχτες με καλα σουτ και καλη κυκλοφορια. Δεν ξερω αν εχουν θεμα φυσικης καταστασης που εκει θα τους ξαναπατησουμε αλλα τιποτα δνε ειναι σιγουρο.
Παιδιά να ηρεμήσουμε λίγο με το σιγουράκι για Άντβερπ, καλό είναι όλος ο οργανισμός ΑΕΚ (μαζί με δημοσιογράφους και τον κόσμο της) να ακολουθεί τη φιλοσοφία του Αλμέιδα, απόλυτη συγκέντρωση και κοιτάμε το επόμενο ματς, δεν μας ταιριάζει η αλαζονία. Προσοχή το Σάββατο και πάμε για την πρόκριση!
Μάγκες, είμαι βέβαιος πως η ΠΑΕ δουλεύει την περίπτωση του στόπερ αθόρυβα. Πιστεύω πως πάμε για κάτι πολύ δυνατό και όπως και στην υπόθεση του Πόνσε απλά θα το μάθουμε όταν είναι έτοιμος να υπογράψει. Αυτή η ΑΕΚ του τελευταίου ενός έτους και ο τρόπος λειτουργίας της πρέπει να μας καθησυχάζει ότι όλα θα γίνουν όπως πρέπει.
πιστευω στη ΠΑΕ περιμενουν να δουνε σε ποια διοργανωση θα παιξουμε, για να παρουν αντιστοιχου μεγεθους αμυντικο. Η ιστορια θα δειξει αν θα μας βγει αυτο το σκεπτικο (αντεξουμε στους επομενους 3 αγωνες με τους 2 3 μας καλους κεντρικους αμυντικους) ή θα μας κοστισει κάποια προκριση (ισως κουραστουν σε αυτες τις 2 βδομαδες 4 απαιτητικους αγωνες ). Ευχομαι τα καλυτερα
γιατι να μην παρουμε και Παλμα γιατι να μην εχουμε και αλλους καλους παικτες. εχουμε 3 διοργανωσεις. πρεπει να μεινει και ο φαν βερτ σιγουρα. ο αμυτνικος εχει αργησει πολυ.