Συναγερμός σήμανε στις αστυνομικές Αρχές το μεσημέρι της Τρίτης στην ανατολική Θεσσαλονίκη για έναν ένοπλο σε μπαλκόνι πολυκατοικίας.
Σύμφωνα με το thestival.gr ο άνδρας βγήκε στο μπαλκόνι του σπιτιού του επί της οδού Βασιλίσσης Όλγας και έβγαλε καραμπίνα, μετά από ενδοοικογενειακό επεισόδιο. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνδρας, υπό την επήρεια μέθης, φέρεται να όπλισε το όπλο του.
Στην περιοχή αναπτύχθηκαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες απέκλεισαν τον χώρο πέριξ της πολυκατοικίας.
Οι αστυνομικοί της ομάδας ΟΠΚΕ και της Άμεσης Δράσης κατάφεραν να ηρεμήσουν τον ένοπλο άνδρα και αφού μπήκαν στο διαμέρισμα, του πέρασαν χειροπέδες και μεταφέρθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Χαριλάου-Αναλήψεως.
Για τον συλληφθέντα θα σχηματιστεί δικογραφία για οπλοκατοχή.
Με πληροφορίες από thestival.gr και protothema.gr
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!