Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Τούχελ: Ο Κέιν θα νόμιζε ότι δεν προπονηθήκαμε τέσσερις εβδομάδες

Ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου μίλησε για την ήττα στον τελικό του γερμανικού Σούπερ Καπ


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Με ήττα 3-0 συνδυάστηκε το ντεμπούτο του Χάρι Κέιν, με τη φανέλα της Μπάγερν Μονάχου. Ο Άγγλος επιθετικός μπήκε αλλαγή στο 64ο λεπτό του ματς με τη Λειψία, για το γερμανικό Σούπερ Καπ.

Μετά το παιχνίδι, ο Τόμας Τούχελ σχολίασε την εμφάνιση της Μπάγερν, με τρομερή ατάκα, αφού, ο Γερμανός προπονητής είπε πως "λυπάμαι για τον Χάρι Κέιν, μάλλον θα πιστεύει ότι δεν έχουμε προπονηθεί για τέσσερις εβδομάδες".

Στη συνέχεια, ο Τούχελ τόνισε: "Η σημερινή μας εμφάνιση δεν είχε καμία σχέση με αυτό που ξεκινήσαμε να κάνουμε. Είναι μια πολύ πικρή βραδιά, λυπάμαι".




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ