Χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει της νέας σεζόν θα βγάλει ο Χοάν Πλάθα για την ΑΕΚ στο τουρνουά που έρχεται τον Σεπτέμβρη. Το Περιστέρι θα διοργανώσει το 4ο τουρνουά «Νίκος Φάσουρας» τιμώντας τη μνήμη ενός σπουδαίου αθλητή του Συλλόγου, το διήμερο 8-9 Σεπτεμβρίου στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου». Στο τουρνουά θα συμμετέχουν και η ΑΕΚ, το Λαύριο και η Κλουζ Ναπόκα.
Αναλυτικά
Το 4ο τουρνουά «Νίκος Φάσουρας» έρχεται!
Η παρουσία της ρουμανικής Κλουζ Ναπόκα, της ΑΕΚ και του Λαυρίου προϊδεάζουν για ένα τουρνουά υψηλού επιπέδου, όπου οι φίλοι του Συλλόγου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά την ομάδα μας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Οι ώρες και τα ζευγάρια των αγώνων θα γνωστοποιηθούν τις επόμενες ημέρες. Η διάθεση των μεμονωμένων εισιτηρίων για το διήμερο Τουρνουά θα ξεκινήσει το επόμενο διάστημα και θα βγει σχετική ανακοίνωση.
Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας της σεζόν 2023-24 θα έχουν δικαίωμα εισόδου σε όλους τους αγώνες του Τουρνουά. Κλείστε τώρα τη θέση σας στο γήπεδο αγοράζοντας την κάρτα διαρκείας σας
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

