Σε μεταγραφική ενίσχυση προχώρησε η Κηφισιά, αφού η διοίκηση της «νεοφώτιστης» ομάδας της Super League, ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του 21χρονου επιθετικού, Παύλου Παντελίδη, ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στη Θύελλα Ραφήνας.
Η επίσημη ανακοίνωση έχει ως εξής: «Η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Παύλο Παντελίδη, ο οποίος αγωνίζεται ως επιθετικός.
Ο Παύλος Παντελίδης γεννήθηκε στις 16 Σεπτεμβρίου 2002 και ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του ΑΟ Νέας Ιωνίας, ενώ στη συνέχεια μετακόμισε στην Ακαδημία του Παναθηναϊκού.
Το καλοκαίρι του 2020 πήρε μεταγραφή για τη Θύελλα Ραφήνας, με την οποία πέρσι είχε 15 γκολ στο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, κερδίζοντας παράλληλα τον τίτλο του πρώτου σκόρερ στον 5ο όμιλο.
Η ΠΑΕ Κηφισιά τον καλωσορίζει στην οικογένειά της, του εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

