Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Πρώην παίκτης του Ολυμπιακού έριξε κουτουλιά σε αντίπαλο (VIDEO)

Ο Άλαν Πουλίδο προκάλεσε χαμό και αποβλήθηκε


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Στις ΗΠΑ, σε αγώνα για το Leagues Cup, η Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι αντιμετώπισε την FC Σινσινάτι και ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με δέκα παίκτες.

Στο 30ο λεπτό, ο Άλαν Πουλίδο της Κάνσας Σίτι μάρκαρε τον Γέρσον Μοσκέρα της FC Σινσινάτι, ο οποίος, στη συνέχεια, έσπρωξε τον Πουλίδο και ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού απάντησε, ρίχνοντας κουτουλιά στον αντίπαλό του.

Αμέσως, ο διαιτητής έδειξε κόκκινη κάρτα στον Πουλίδο. Παρότι με δέκα παίκτες από το μισάωρο, η Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι άντεξε, οδηγώντας το παιχνίδι στη διαδικασία των πέναλτι, 3-3 κανονική διάρκεια, εκεί όπου η FC Σινσινάτι πήρε την πρόκριση.

Δείτε την επίμαχη φάση με τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, τον Άλαν Πουλίδο:

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ