Μια «ανάσα» από την απόκτηση του Άντονι Ελάνγκα βρίσκεται η Νότιγχαμ Φόρεστ. Όπως μεταδίδει το «Athletic», οι «Ρεντς» τα έχουν βρει σε όλα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Σουηδό εξτρέμ σε ένα deal που θα αγγίξει τα 18 εκατομμύρια ευρώ.
Ο 21χρονος βρίσκεται στους «Κόκκινους Διάβολους» από το 2014. Ο Έρικ Τεν Χαγκ ωστόσο δεν τον υπολογίζει και μετά από 39 συμμετοχές και 3 γκολ συνολικά στην Premier League με τη Γιουνάιτεντ οδεύει προς το «City Ground».
Nottingham Forest have agreed a deal worth around £15m for Manchester United forward Anthony Elanga. ???????? pic.twitter.com/uBlgVIkgET
— Sky Sports Premier League (@SkySportsPL) July 21, 2023
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!