Στα γραφεία της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Χάντμπολ πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για τη φάση των ομίλων του EHF European League, με την ΑΕΚ να κληρώνεται στον δεύτερο όμιλο.
Η πρωταθλήτρια Ελλάδας θα αντιμετωπίσει τις Γκόρνικ Ζάμπρζε (Πολωνία), Κρίενς Λουκέρνη (Ελβετία) ενώ τον όμιλο συμπληρώνει η ομάδα που θα προκύψει από την προκριματική φάση ανάμεσα στο ζευγάρι Ισταντς (Σουηδία)- Ρέκεν-Αννόβερο (Γερμανία).
Οι αγώνες ξεκινούν 17 Οκτωβρίου ενώ η φάση των ομίλων ολοκληρώνεται στις 5 Δεκεμβρίου.
Φέτος η ΑΕΚ θα χρησιμοποιήσει ως έδρα, στα ευρωπαϊκά της παιχνίδια, το κλειστό των Άνω Λιοσίων.
Στο νέο φορμάτ της διοργάνωσης προβλέπεται πως οι 32 ομάδες θα αγωνιστούν σε 8 ομίλους χωρισμένους σε 4 ομάδες. Οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου προκρίνονται στον κύριο γύρο, όπου εκεί χωρίζονται ξανά σε 4 ομίλους των 4 ομάδων. Οι πρώτες των ομίλων προκρίνονται απευθείας στους προημιτελικούς, ενώ οι ομάδες που κατατάσσονται στη δεύτερη και στην τρίτη θέση παίζουν play-off, σε εντός και εκτός έδρας αγώνες. Μετά τους προημιτελικούς, οι τέσσερις καλύτερες ομάδες προκρίνονται στο Final 4, που είναι προγραμματισμένο για τις 25/26 Μαΐου του 2024.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!


Έπαθα dm,προσπαθώ να γράψω από κινητό αλλά δε περνάει με τίποτα το σχόλιο.
Πολύ καλή η κλήρωση θα έλεγα. Ίσως μόνο από το 4ο γκρουπ να μπορούσε να έρθει κάτι καλύτερο αλλά ένα παιχνίδι με ομάδα Μπουντεσλίγκα είναι εμπειρία που τη θέλουμε.
Αν κάνουμε έδρα τα Λιόσια έχουμε ελπίδες να περάσουμε.
Τα βλέπεις ... στα λόγια μου έρχεσαι ! χαχα.
Πάντως παιδιά χωρίς πλάκα, αυτές οι αλλεπάλληλες διαφημίσεις - ειδικα στο κινητό - είναι τραγωδία. Δεν μπορείς να κάνεις/δεί τίποτα.
Εν τω μεταξύ δεν ξέρω τί γίνεται στο υποσυνείδητό μου, αλλά ούτε θυμάμαι τί διαφημίζουν !
Χωρίς να γνωρίζω ο όμιλος φαίνεται σχετικά καλός,αφήνει ελπίδες για πρόκριση αναμένω από τα αδέρφια που γνωρίζουν 5 πράγματα παραπάνω να μας διαφωτίσουν.Παντως,αφού δεν πέσαμε«στον όμιλο του θανάτου»με Ναντ και Μπενφίκα ΟΚ.Όμως ακόμα και στον πιο εύκολο όμιλο να είμαστε,αν δεν έρθει ένα ακόμα καλό πλέι μεϊκερ από το εξωτερικό τότε δύσκολα τα πράγματα,γιατί όπως και να το κάνουμε δεν βγαίνει με δύο πλέι μεϊκερ(όπου ο ένας Πάτρικ δεν είναι το κλασικό πλέι μεϊκερ και ο δεύτερος... ΣΥΝΕΧΕΙΑ Μάλλιος είναι 36 χρονών)παίζοντας μάλιστα και στην european league,όπου το επίπεδο είναι υψηλό.ΥΓ.Ο οσφπ καλώς ή κακώς πλέον έχει αυτός ένα μικρό πλεονέκτημα στους Έλληνες.Απ'ότι είδα στο greekhandball,θα φέρει και τον Σάββα ενώ έχει ήδη και άλλους καλούς Έλληνες.Κρίμα πάντως γιατί τα προηγούμενα είχαμε τα πρωτεία στους Έλληνες,ενώ πλέον δεν έχουμε και πολλά ταλέντα από τις ακαδημίες μας με εξαίρεση μόνο τον Βαρδαξοπουλο,αλλά δεν νομίζω να πολυπαίξει φέτος το παιδί.
Ρε μπαγασα Ματίας οποίο κι αν είναι το θέμα στις μεταγραφές το γυρνάς. Εθισμένος στις μεταγραφές είσαι...χαχαχα
Δε ξέρω τι λένε τα ρεπορτάζ ούτε έχω πληροφορίες από μέσα αλλά η λογική μου λέει ότι δε γίνεται πέρσι να είχαμε 3 πλέι μεικερ και 4 πιβοντ+ Σοκολιτς και φέτος να πάμε σε ανώτερη διοργάνωση με 2 λιγότερους σε αυτές τις θέσεις. Οπότε υπομονή λίγο ακόμα να δούμε πως θα κλήσει το ρόστερ.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Για τα ΙΕΚ θεωρώ έχουν κάνει πολύ δυνατές μεταγραφές γενικά. Όχι μόνο σε Έλληνες.
Θα γίνει μεγάλη μάχη φέτος στη εγχώρια. Κι εμείς βέβαια δυναμωσαμε το ελληνικό στοιχείο και όπως διέρρευσε κάναμε καλή πρόταση και στον Τόσκα αλλά ήθελε να μείνει στη Δράμα το παιδί.
Καλησπέρα αδερφέ Τόνι και καλησπέρα σε όλα τα αδέρφια.Αρχικά respect στον αδερφό Barios50,πολύ καλή και κατατοπιστική ανάλυση.Τώρα από κει και πέρα Τόνι κοίτα σχετικά με τις μεταγραφές,όλοι λίγο πολύ πάνω κάτω έτσι είμαστε στην μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.Ομως η αλήθεια είναι ότι δεν ζητάω κάτι παράλογο δεν ζητάω να γίνουν 10 μεταγραφές,απλά να γίνουν οι κινήσεις που πρέπει θέλω και στην μπάλα και στο χάντμπολ.Φορ,στόπερ και ίσως Πάλμα και ένα 6αρι στην μπάλα και στα του... ΣΥΝΕΧΕΙΑ χάντμπολ πλέι μεϊκερ και ανανέωση Σόκολιτς,αν φέρουν και ένα ακόμα πίβοτ όπως είχε ψιλοακουστεί πριν μερικές εβδομάδες οκ.Για γαυρο συμφωνώ και απ'ότι δείχνει φέτος θα γίνει ακόμα πιο μεγάλη μάχη για τα εγχώρια τρόπαια,εκτός και αν δούμε να έρχεται κάνα πλέι μεϊκερ επιπέδου που θα μας ανεβάσει επίπεδο και θα αλλάξει τις ισορροπίες.Τον Τόσκα τον ήθελα και τον θέλω,όντως και μεις και ο οσφπ του κάναμε πρόταση από Ελλάδα και η Ναντ από εξωτερικό.Αλλά δεν ξέρω αν θέλει να έρθει σε ΑΕΚ ή οσφπ,μάλλον μου φαίνεται ότι θα είναι περίπτωση παίκτη που θα φύγει κατευθείαν για το εξωτερικό απ'την Δράμα.Όπως επίσης δεν περίμενα ότι ο οσφπ θα φέρει τον Σάββα,ο οποίος για τα ελληνικά δεδομένα είναι πολύ καλός παίκτης.
Πρώτα απ'όλα φίλε μου εννοείται κάνω πλάκα. Τώρα για το χάντμπολ συμφωνώ σε γενικές γραμμές. Στα του ποδοσφαίρου σε διαβάζω και καταλαβαίνω ότι είσαι της λογικής όλοι οι καλοί χωράνε. Εγώ πάλι είμαι με τη χημεία και τα καλά αποδυτήρια. Και καλά αποδυτήρια σημαίνει παίκτες ευχαριστημένοι με τον ρόλο τους. Καλύτερο παράδειγμα απο τη περσινή ΑΕΚ του Ματίας δεν υπάρχει νομίζω. Για παράδειγμα στο 6 που λες θέλουμε παίκτη εμένα μου φαίνεται τρελό. Έχεις 5 χαφ για 2 θέσεις+ τον... ΣΥΝΕΧΕΙΑ Λαμαρανα. Όποιος άλλος έρθει ή δε θα παίξει ποτέ ή θα φάει τη θέση του Γαλανοπουλου. Θα μου πεις είναι ο Γαλανόπουλος πάνω από την ΑΕΚ; Όχι δεν είναι αλλά τον Κώστα τον περιμένουμε 3 χρόνια τώρα να μπει σε φουλ ρυθμούς και πέρσι έδειξε όσο έπαιξε ότι έχει θέση στην ομάδα. Και έχεις και τον μικρό (Λαμαρανα) που δείχνει καλά πράγματα. Να φέρεις έναν έτοιμο παίκτη να κάνει τι; Να γκρινιάζει που δε παίζει;
Εννοείται πως κατάλαβα ότι κανείς πλάκα Toni.Εξάλλου εμείς εδώ οι χαντμπολικοι που σχολιάζουμε στο σάιτ,μιας και είμαστε λίγοι αριθμητικά,πάνω κάτω γνωριζόμαστε και καταλαβαινόμαστε.Αναφορικά με το 6αρι το είπα γιατί έχει μιλήσει ο Κώστας,ότι μπορεί ανάλογα αν θα παίζουμε στα περισσότερα ματς με το ξανθό γένος στο κέντρο,ότι ίσως θα χρειαστεί ένας ακόμα παίκτης εκεί.Αν προσέξεις στο σχόλιο που έκανα,ανέφερα το 6αρι χρησιμοποιώντας το ίσως,όπως είπα και για το πίβοτ στο χάντμπολ.Αν... ΣΥΝΕΧΕΙΑ έρθει επιπλέον 6αρι και επιπλέον πίβοτ στην μπάλα και στο χάντμπολ αντίστοιχα οκ,αν όχι κανένα πρόβλημα.Προσωπικά για τον παίκτη στο κέντρο συμφωνώ μαζί σου δεν θέλουμε κάτι εκεί,γιατί ο Λαμαράνα έχει δείξει ωραία στοιχεία,ενώ υπάρχει και ο Γαλανό ο οποίος είναι παιχταράς απ'τους αγαπημένους μου στο ρόστερ μαζί με Σέρχιο,Πάολο,Πινέδα,Λιβάι,Πέτραν και Τσούμπερ και συμφωνώ μαζί σου,ότι πρέπει να στηριχθεί φέτος.Όμως καλό στόπερ,που θα έρθει και θα είναι οπωσδήποτε βασικός και ένα φορ killer,θεωρώ ότι χρειαζόμαστε οπωσδήποτε.Δύο μεταγραφές λοιπόν ακόμα στην μπάλα και κλείσαμε.Και κρατάω και μια πισινή για τέλος Αυγούστου όπως ακούγεται,για τον Πάλμα.
Πές τα ρε Toni, καλός καλός αλλά μας έχει πρήξει με τον ΠΜ.
ΥΓ. Πάντως με 1 1/2 ΠΜ στην Ευρώπη αλλά και στην Ελλάδα δεν πάμε :):):)
Καλησπέρα αδέρφια, συμφωνώ με όλους για την αισιοδοξία και με τον Matias για τη μεταγραφολογία, άλλωστε μας δίνει τροφή και ονειρευόμαστε, προσωπικά δεν ξέρω γιατί αλλά ένας πχ Lovro Jotic δεν θα με χαλούσε στην παρούσα φάση.
Barios50 respect, please γράφε πιο συχνά, σε απολαμβάνουμε. Το μόνο που έχω μία μικρή αμφιβολία είναι για το επίπεδο της φετινής Kriens λόγω μεταγραφών.
Ivano και Matias ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια.
Να σαι καλά αδερφέ και όπως είπε και ο Ivano,αν έχεις χρόνο και μπορείς να γράφεις πιο συχνά.
Αρχικά καλησπέρα αδερφέ dm,συμφωνώ για τα σχόλια απ' το κινητό,γιατί και εγώ από κινητό γράφω όλα τα σχόλια,κάτι πρέπει να κάνει το σάιτ.Τώρα από κει και πέρα,όπως έγραψα και παραπάνω στον Τόνι,δεν ζητάω να γίνουν 10 μεταγραφές,να γίνουν αυτές που πρέπει ζητάω.Αν μερικές φορές κουράζω,ζητώ συγγνώμη.ΥΓ.Πλάκα κάνετε και εσύ και ο Τόνι εννοείται το καταλαβαίνω και δεν παρεξηγήθηκα,απλά ο λόγος που ζήτησα συγνώμη,είναι επειδή πολλές φορές μπορεί«να κουράζω»επειδή γράφω πολλά και... ΣΥΝΕΧΕΙΑ επιμένω για μεταγραφές.
Καλημέρα σε όλους. Ο όμιλος είναι καλός για να μην πω πολύ καλός . Με αυτό που θα μπορούσε να μας προκύψει πέσαμε αρκετά μαλακά. Ότι αφορά τους αντιπάλους. Από το πρώτο γκρουπ μας προέκυψε η ποίο αδύνατη ομάδα με την γκορνικ που προέρχεται από το πρωτάθλημα της Πολωνίας (3η θέση) το οποίο όμως κυριολεκτικά αποτελείτε από δύο ομάδες και από εκεί και πέρα το χάος (κάπως όπως και στην Ελλάδα) . Θεωρώ ότι είμαστε καθαρό φαβορί. Από τον τρίτο όμιλο με την κριενς και πάλι σταθήκαμε αρκετά... ΣΥΝΕΧΕΙΑ τυχεροί. Βγήκε πρώτη στο κανονικό πρωτάθλημα στα πλάι οφ όμως έχασε αρκετά εύκολα από την σαφχαυσεν που παίξαμε πριν δύο χρόνια. Και εκεί θεωρώ ότι είμαστε φαβορί αν και μικρό. Από τον τέταρτο όμιλο θα πέσουμε (μάλλον) πάνω στο Αννόβερο που όμως πρώτα παίζει προκριματικά με τους Σουηδούς. Ομαδα της Μπουντεσλίγκα (βγήκε έκτη στο πρωτάθλημα) αλλά σίγουρα πολύ ποίο εύκολος αντίπαλος από τα μας έπεφτε η ραιν νεκαρ επίσης γερμανική ομάδα που βρισκόταν στον ίδιο όμιλο. Βέβαια με οποιοδήποτε ομάδα από την Γερμανία δεν είσαι φαβορί αλλά θεωρώ ότι σε καλή μέρα και εντός έδρας μπορούμε να πάρουμε βαθμούς. Βέβαια όλοι οι αντίπαλοι πρέπει να αντιμετωπιστούν με σεβασμό αλλά μετά από αυτήν την κλήρωση είμαι αισιόδοξος ότι θα τα καταφέρουμε