Σε ένα χρόνο, στο Παρίσι, θα διεξαχθούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες, με τον Στεφ Κάρι να αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο συμμετοχής του στο ρόστερ της Team USA, λόγω και της παρουσίας του Στιβ Κερ στην τεχνική ηγεσία.
Σε συνέντευξη που παραχώρησε, στο ESPN, ο γκαρντ των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς τόνισε: "Για το μετάλλιο αρέσει στον κόουτς να αστειεύεται πως λείπει από το βιογραφικό μου. Υποστηρίζω την ομάδα που θα πάει στο Παγκόσμιο και πιστεύω θα εκπροσωπήσουν καλά τις ΗΠΑ κατακτώντας το χρυσό.
Δεν ξέρω πως θα είναι το επόμενο καλοκαίρι, αλλά σίγουρα είναι ένα έξτρα στοιχείο ότι ο Στιβ Κερ είναι προπονητής της ομάδας. Θα λάτρευα να με προπονεί κάθε μέρα της εβδομάδας".
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

