Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Θάνατος 22χρονου από μπέργκερ: Επιμένει η οικογένεια ότι δεν ήταν challenge

«Θα θέλαμε μια συγγνώμη από όσους λένε αυτά τα ψέματα», τονίζουν συγγενείς του νεαρού


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Έπειτα από επτά ημέρες νοσηλείας, σε κρίσιμη κατάσταση, έφυγε από τη ζωή ο 22χρονος που κατάπιε ολόκληρο μπέργκερ.

Οι φίλοι του 22χρονου από το Κορωπί αρνούνται ότι επρόκειτο για κάποια οργανωμένη δοκιμασία τύπου challenge, ενώ συγγενείς του νεαρού αναφέρουν ότι η παρέα προσπάθησε να τον βοηθήσει, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να τον σώσει.

Ο 22χρονος έμεινε χωρίς οξυγόνο για περίπου δύο λεπτά, αισθανόμενος αρχικά έντονη δύσπνοια και πόνο, πριν χάσει τις αισθήσεις του, ένα κρίσιμο διάστημα που έμελλε να αποβεί μοιραίο.

Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, μίλησε στην εκπομπή «Live News» για το περιστατικό: «Είχαμε πει από την πρώτη στιγμή ότι είχε υποστεί εγκεφαλική υποξία και δυστυχώς η κατάστασή του ήταν μη αναστρέψιμη, αφού ένα πολύ μεγάλο κομμάτι μπέργκερ, έφραξε την τραχεία για μεγάλο χρονικό διάστημα. Θέλω να πω ότι από την πρώτη στιγμή έφτασαν οι διασώστες του ΕΚΑΒ στο σημείο. Αλλά ο μεγάλος όγκος βλομού από το μπέργκερ που είχε φράξει την τραχεία, δεν κατάφεραν ούτε οι διασώστες να την αποφράξουν. Αυτό δείχνει ότι ήταν μεγάλη απερισκεψία από την μεριά του, ο τρόπος που έτρωγε το μπέργκερ.

Επιμένουν στην οικογένεια ότι δεν ήταν challenge

Μέλος της οικογένειας του 22χρονου τόνισε στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, και την εκπομπή «Live News»: «Το παιδί έχει πάθει κάτι καθημερινό που θα μπορούσε να το πάθει ο οποιοσδήποτε. Επειδή έχω μιλήσει με όλους τους φίλους του, challenge δεν υπήρχε. Αυτό είναι ανακρίβεια και σπιλώνει τη μνήμη του παιδιού μας. Δεν ξέρω ποιος το έβγαλε από το μυαλό του. Δεν μπορεί να μπει σε ένα παιδί που φεύγει... Μακάρι να ήταν καλά και να μπορούσε να βγει να πει μόνος του όλη την αλήθεια για το τι έγινε. Θα θέλαμε μια συγγνώμη από όσους λένε αυτά τα ψέματα. Είναι ένα παιδί 22 χρονών που δεν έχει ζήσει τη ζωή του ακόμα. Εμείς σαν οικογένεια θα θέλαμε αυτό το πράγμα να μην συμβεί σε καμία άλλη οικογένεια. Είναι πάρα πολύ βαρύ. Προσπαθούμε να πάρουμε δύναμη ο ένας από τον άλλον και να καταλάβουμε τι έχει γίνει. Δεν θέλουμε να το σκεφτόμαστε και να ξαναζούμε αυτές τις στιγμές».

Παράλληλα και ο παππούς επισήμανε στο ίδιο μέσο ότι δεν ήταν κάποιου είδους challenge: «Καταρχήν δεν ήταν challenge. Ήταν η τελευταία μπουκιά που πήγε να φάει με την παρέα του στο τελείωμα και ξέφυγε η μπουκιά και πήγε στο λαρύγγι, αυτό ήταν όλο. Από την Κω γύρισε και ήθελε να δει τους φίλους του στην Αθήνα και θα ερχόταν Θεσσαλονίκη και εκείνη την βραδιά κατέληξε αυτό το πράγμα. Μόλις κατέβηκε η μπουκιά, μόνο του έτρεξε το παιδί πανικοβλήθηκε και χτυπιόταν στην κολόνα για να μπορέσει να το βγάλει. Ήρθαν αμέσως αλλά ξέρετε τώρα δύο – τρία λεπτά, σταματάει ο εγκέφαλος. Είναι δύσκολο ύστερα για να επανέλθει. Το περιμέναμε εμείς, ελπίδες δεν μας έδιναν καθόλου. Το παιδί ήταν 2 – 3 μαθήματα να δώσει. Θα πήγαινε φαντάρος και θα έπαιρνε το πτυχίο του τον Απρίλιο. Ήταν εργαζόμενος από την σχολή μόλις τελείωσε το καλοκαίρι, πήγε σε κάποιο ξενοδοχείο εργαζόταν εκεί. Μετά είχε σκοπό να πάει να δει τον αδελφό του στην Ιρλανδία, προγραμματισμένο. Ένα παιδί 22 χρόνων, 1,90 ύψος, καμάρι, γελαστό παιδί, έδινε χαρά σε όλη την παρέα, αλλά δυστυχώς η μοίρα…».




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ