Μια 30χρονη γυναίκα στον Βόλο καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα άγριας επίθεσης από τον πρώην σύζυγό της, έναν αθλητή με διεθνή καριέρα, μπροστά στα μάτια του 4,5 ετών παιδιού τους και των γονιών του. Ο άντρας μάλιστα κατέθεσε μήνυση εναντίον της για εξύβριση την ώρα που εκείνη κατευθυνόταν αιμόφυρτη στο νοσοκομείο.
«Πήγα να πάρω το παιδί από τα πεθερικά μου, γιατί η Πέμπτη είναι η ημέρα επικοινωνίας με το παιδί, που έπρεπε να δει τον πατέρα του. Έχω την αποκλειστική επιμέλεια του παιδιού και με τις κινήσεις του ήθελε να αποδείξει πως το παιδί δεν ήθελε να έρθει μαζί μου. Άρχισε να με μαγνητοσκοπεί κρατώντας το παιδί στο ένα χέρι. Όταν του απομάκρυνα το κινητό, αφήνει κάτω το παιδί, με πιάνει από το κεφάλι και με κουτουλάει στη μύτη. Με ισοπέδωσε. Έπεσα κάτω και εκείνος συνέχισε να ασχολείται με το κινητό» δήλωσε η 30χρονη στα gegonota.news.
Στο μεταξύ, το παιδί εξετάστηκε από παιδοψυχολόγο και θυμάται πολύ καθαρά τον πατέρα του να χτυπάει την μητέρα του.
Μάλιστα, οι εικόνες κακοποίησης, που δημοσιεύει το τοπικό μέσο, σοκάρουν. Δείτε ΕΔΩ
Χθες, ημέρα εκδίκασης της υπόθεσης στο δικαστήριο, ο πατέρας του αθλητή εμφανίστηκε στην αίθουσα και δήλωσε ότι γιος του δεν μπορεί να παραβρεθεί καθώς είναι καρδιοπαθής. Ενώ ο ίδιος είχε ζητήσει στις 7 Ιουλίου να αναβληθεί η εκδίκαση της υπόθεσης για χθες, καθώς ανέμενε όπως είπε τον δικηγόρο του από την Θεσσαλονίκη, δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο ούτε ο ίδιος αλλά ούτε και ο δικηγόρος του.
Στο δικαστήριο εμφανίστηκε ο πατέρας του για να ζητήσει αναβολή μερικών ημερών και συγκεκριμένα μέχρι τις 19 του μήνα, υποστηρίζοντας πως ο 34χρονος γιος του έχει πρόβλημα με την καρδιά του. Μάλιστα, προσκόμισε πιστοποιητικό νοσηλείας από ιδιωτική κλινική, που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το δικαστικό μέγαρο.
Στο δικαστήριο ήταν μόνο το θύμα φορώντας κολάρο και ο συνήγορος υπεράσπισης χαρακτήρισε την δικαιολογία του αθλητή για να μην εμφανιστεί στο δικαστήριο προσχηματική και ψεύτικη.
Το χρονικό
Το βράδυ της περασμένης Πέμπτης ο αθλητής βρισκόταν στο σπίτι των γονιών του στον Βόλο και η πρώην σύζυγός του συνοδευόμενη από μια φίλη της, πήγε στις 9.30 μ.μ στα πεθερικά της με τα οποία μένουν δίπλα, για να πάρει το παιδί. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από την δικηγόρο της 30χρονης γυναίκας, ο αθλητής άρχισε να την βιντεοσκοπεί με το κινητό.
Βιντεοσκοπούσε τόσο την ίδια όσο και το παιδί, για να αποδείξει πως δεν ήθελε το 4χρονο να ακολουθήσει την μητέρα του. Εκείνη, σύμφωνα πάντα με τις μαρτυρίες στο Αυτόφωρο, πήγε να του αρπάξει το κινητό από το χέρι και τότε την χτύπησε. Με κουτουλιά της έσπασε την μύτη.
Σοκαρισμένοι και οι γονείς του, σύμφωνα πάντα με την νομική εκπρόσωπο της 30χρονης, τον ρώτησαν εμβρόντητοι… «τι έκανες;» για να απαντήσει εκείνος: «Έπεσε, τι δεν καταλαβαίνετε;».
Η νεαρή γυναίκα δεν κάλεσε αστυνομία ή ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο με το αυτοκίνητο της φίλης της. Μέχρι να φτάσει στο Νοσοκομείο ο σύζυγός της είχε καταθέσει μήνυση εναντίον της. Η γυναίκα μόλις έλαβε τις πρώτες βοήθειες πήγε στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας. Αμέσως κινήθηκε η αυτεπάγγελτη διαδικασία και ο 34χρονος συνελήφθη για ενδοοικογενειακή σωματική βία. Συνελήφθη όμως και η γυναίκα μετά τη μήνυση για εξύβριση που κατέθεσε εναντίον της, ο κακοποιητής.
Πηγή ΦΩΤΟ:gegonota.news
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

