Στις 10 Νοεμβρίου 2023 ορίστηκε η έναρξη της νέας δίκης της Ρούλας Πισπιρίγκου για τους θανάτους των δύο μικρότερων παιδιών της, της Μαλένας και της Ίριδας.
Η 34χρονη με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών παραπέμπεται να δικαστεί από το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας, καθώς φέρεται να είναι εκείνη που προκάλεσε ασφυκτικό θάνατο στα δύο κοριτσάκια.
Δεν αποκλείεται όταν ξεκινήσει η νέα δίκη να μην έχει ολοκληρωθεί ακόμα η δίκη για το θάνατο της Τζωρτζίνας και έτσι η Ρούλα Πισπιρίγκου να κάθεται στο εδώλιο δύο διαφορετικών δικαστηρίων.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

